BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
2 Ölçeğinde 44 gr protein var acikcasi bir defada bu kadar protein almaya cok gerek yok , maksimum 1 bucuk ölcek kullanılabilir aksi takdirde cok kısa bir sürede tükenecektir ürün

Amerikadayim 46 dolar verdim 5lb i icin ve ekstradan whey protein kullanmiyorum icindeki whey protein oranida cok olmadigindan dolayi antreman sonrasi 2 olcek kullanilabilir gibime geldi. Yanlis mi sizce ? Acikcasi sabah kahvaltidan oncesi icin almaya gerek var mi diye dusunuyorum. ?

Amerikadayim 46 dolar verdim 5lb i icin ve ekstradan whey protein kullanmiyorum icindeki whey protein oranida cok olmadigindan dolayi antreman sonrasi 2 olcek kullanilabilir gibime geldi. Yanlis mi sizce ? Acikcasi sabah kahvaltidan oncesi icin almaya gerek var mi diye dusunuyorum. ?

Antreman sonrası 2 ölçek gereksiz. Antreman şiddetinizi bilmiyorum ama 1 ölçeğin içindeki whey'in yeterli olacağını düşünüyorum. Özellikle de sonrasında protein içerikli bir öğününüz varsa.

Sabah kalkar kalkmaz, AA havuzunu tamamlamak için 1 ölçek almayı düşünebilirsiniz.

Bir arkadaşımın yarım kutusu kalmıştı sporu bıraktığından bana verdi ilk kullandığım protein tozudur mükemmel bir tadı var çikolatalısının ancak feci gaz yapıyor, bu yüzden optimum %100 whey aldım 200 ml su ile karıştırdım ancak hiç dadı yok gibi nedeni nedir kullanan varmı optimum sahte falan olmasından korkuyorum gerçi ******** den aldım

Bendede çikolatalısı var idmandan sonra 1 ölcek olarak kullanıyorum sabahta almayı düşünüyorum sizce almalımıyım

Çikolata aromasını kullandım. Kutusunu açar açmaz harika bir koku yayıyor etrafa :) içimi rahat tadı güzel. Amac hacim ve destekleyici bir protein kullanmaksa öneriririm. Ben bir kutu kullandım memnun kaldım ama her insanda farklı etkileyeceği gibi ben myfusion daha fazla verim aldım. Ama iki ürün de bu klasmanda en iyisi diye düşünüyorum. Kıyaslama yapamam o yuzden.BMW mi mercedes mi gbi bişey olur tamamen kişisel..

Benim bir sorum olacak. Whey gibi değil bir çok protein çeşidi taşıyor ve karbonhidrat değeri fazla ben kararsız kaldım.Sizce Whey mi kullanmalıyım yoksa bu ürünü mü? Ektomorf yapıyım ince uzun. Bilgi sahibi olayım diye sordum şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Bazı arkadaslar ant sonrası ıcın ıdeal degıl ama cok ıyı bı ara ogun demısler :) Çok ıyı ara ogun oldugu dogru fakat ben sadece antrenmandan hmn snra kullandım.Antrenman 1 saat oncede bsn true mass aldım ve bu ıkılıden super etkı gördum tabı kısıden kısye degısebılır.

Bundan önce Weider Premium Whey kullanıyodum.Şimdi Bsn Syntha-6 çileklisini kullanıyorum tat olarak çok övüldü fakat çok yoğun geldi bana pek beğenmedim.İçine BSN AMINO X ve glutamine kattım ve iyice karıştırdım o sebepten dolayı tadı kötü olabilirmi?Yoksa ürünmü sahte tedirgin oldum açıkcası.Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirm.

Yeni parti ürünler satışa girdi Türkiye'de ancak tüm sitelerde gördüğüm kadarı ile zam yemiş durumda. 10 ile 35TL civarında artış mevcut. Mağazadan yüzyüze nakit 105-110 tl internette 135-145 Tl olan eski fiyatları şuan 149-170 fiyat aralığına yükseldi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

Ben vanilyalısını kullanıyorum tadı gayet güzel. İlk defa BSN Syntha 6 kullandım diğer aromaları bilmiyorum

Kurabiye aromalı (10 numara), vanilyalı, moca kahve aromalı (çok iyidir ancak nadir Türkiye 'de), Fıstık ezme tereyağ aromalı (Türkiye ye az geliyor.) ve son olarak çilekli.

Son düzenleme:
ULTIMATE MUSCLE JUICE REVOLUTION 5040 GR
BSN TRUE MASS GAINER 2610 GR
UNIVERSAL GAIN FAST 3100 4500 GR

Sizce Hangi Ürün daha etkili ve etkisini hizli gösteriryor ben kilo almak için hemde hacim kazandırmak. için alacamda bu 3 arasinda kararsiz kaldim şimdiden
cevaplar için tşkr ederim .d kararsiz kaldiğim içinde alamiom hangisi daha iyi diyede hepsininde bir + bide - yönleri oldugu için şüpeye düşüom

Arkadaşlar konu açtım kapatıldı.
BSN SYNTHA-6 aldım ve başladım daha 3-4 gün oldu.
Burda okuduğum yorumlara bakılırsa sabah ve antrenmandan sonra deniliyor.
Sporda 4. ayıma giricem kilo 68. Boy 1.78. Vücut yağ oranımı bilmiyorum ama yağ yok denecek kadar az. Kas kütlesi kazanmak istiyorum.

Ben spordan önce ve sonra toplam 1 ölcek olmak üzere (44gr) kullanıyordum. Yani 1 ölçeği yarı yarıya içiyordum. toplam aldığım protein 22 gr oluyor bu ürüne göre. ben de öyle et yumurta falan yiyemiyorum. günlük protein ihtiyacımı karşılamıyor tek ölçek.

Eğer sabah kalkar kalkmaz içersem kahvaltıyı ne zaman yapmalıyım ?
Spordan sonra ne kadar içmeliyim ?
Kısacası günde kaç ölçek almalıyım ?

Not: Kullananlar ve Bilenler yazsın

arkadaşlar flood yapmak zorundayım acil cevap lazım. ne konu açabiliyorum ne özel mesaj atabiliyorum.. bsn de ölcek 94 cc bu ne demek oluyor 2 doz mu oluyor ? nasıl ayarlıyoruz

kahvaltı ve spordan sonra almayı düşünüyorum.
kaçar doz alıcam gr olarak yazarsanız sevinirim

not: özelden yazarsanız daha iyi olur

Bsn

Arkadaşlar ilk kez protein tozu kullanıcam ve gittiğim spor salonundaki hocam bana bsn'in 3kg200gr lık tozunu önerdi fiyatı 185 tl 64 gün daha gidecem spor salonuna ve kas kütlemi arttırmam lazım.düzenli olarak 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ama spor salonuna yeni yazıldım.boy 1.85 kg 75 sizce almalımıyım ?

Back
Yukarı