BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Yorumların çoğunu okudum birçok yorumda tadından vs. bahsedilmiş benim 1.5 ay oldu spora başlayalı 1.90 boy ve 80 kiloyum amacım 4-5 kilo almak bu ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum sizce etkili olur mu?Ve günde 2-3 kere kullansam bir sorun olur mu ?Deneyen etkisini görenler bir yardımcı olursa sevinirim.

Elbette olur. Henüz sporda yenisiniz günde iki kere kullanmanız sizi hedefinize rahatlıkla ulaştıracaktır. Sabah uyandığınızda ve spor sonrası kullanmanız kafidir. Ben 5 kutu bitirdim ve çok memnunum bu üründen.

Arkadaslar dun 5lbs sytnha-6 180 TL karsiliginda gittigim spor salonundan aldim. Fakat 1-2 kisi Turkiyedeki BSn Syntha 6 proteinlerin orjinal olmadigini soyledi ? Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ?

Orjinalliği konusunda bir şey diyemem fakat ben bu ürünü 148 liraya alıyordum internetten.

BSN'in Türkiye distribütörlüğü var. Yani sahte ürün olduğunu zannetmem.

arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar optimum whey gold standart kullandım fakat optimum whey'i alırken aklım hep bsn syntha6'da kalmıştı. şimdi optimum whey bitti ve 2 gün içinde yeni toz almam gerekiyor. iki tozu da kullanan arkadaşlardan veya ikisinin etkisi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. optimum whey'e devam etmelimiyim yoksa bsn syntha'ya geçmelimiyim? amacım 4 ay içinde biraz hacimlenmek ve kilo almak.

Optimum hiç kullanmadım, fakat Syntha-6'nın hacim konusunda gerçekten çok etkili olduğunu söyleyebilirim.

arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar optimum whey gold standart kullandım fakat optimum whey'i alırken aklım hep bsn syntha6'da kalmıştı. şimdi optimum whey bitti ve 2 gün içinde yeni toz almam gerekiyor. iki tozu da kullanan arkadaşlardan veya ikisinin etkisi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. optimum whey'e devam etmelimiyim yoksa bsn syntha'ya geçmelimiyim? amacım 4 ay içinde biraz hacimlenmek ve kilo almak.

O zaman hiç düşünmeden Syntha alacaksın hacim kazandırma konusunda oldukça başarılı çünkü

Bu arada çok rahat karışan bir protein olduğunu da söyleyeyim özellikle optimum gold ve mp combat birbirine çok benzer şekilde zor karışıyorken bsn'de bu tip bir sorun yaşanmıyor

Merhaba arkadaşlar interntte arastırdım hacım ıcın etkılı olabılen bır protein tozu dıyolar ve aroma olarakta gayette iyiymıs fakat hangısını almalıyım cıkolata cılek kurabıye seceneklerı var daha önce kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı sımdıden tesekkurler

Merhaba arkadaşlar interntte arastırdım hacım ıcın etkılı olabılen bır protein tozu dıyolar ve aroma olarakta gayette iyiymıs fakat hangısını almalıyım cıkolata cılek kurabıye seceneklerı var daha önce kullanan arkadaslar yardımcı olabılırmı sımdıden tesekkurler

Ben cikolatalisini kullaniyorum tadi cok guzel, icimi cok rahat fakat biraz gaz yapiyor vanilyalisini siparis etmeyi dusunuyorum onunda tadi cok guzelmis gaz yapmiyor diyorlar.

Back
Yukarı