BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Öncelikle herkeze merhaba,
Kısa bir süre önce bende Syntha 6 kullanmaya başladım, fakat son günlerde aklımı kurcalayan bir durum söz konusu. bir önceki 2.2 lik Syntha tozum açıldıktan 1 ay kadar sonra bozuldu(Güneşte veya sıcakta kalma durumu yoktur). Az bir miktar da olsa dökmek zorunda kaldım. Şimdi yine bir 2.2 lik edindim. Orjinal ürün 2014 son kullanım tarihli fakat o mevzudan kıllandığımdan mıdır bilmiyorum, gerek tozu kokladığımda gerek suyla karıştırdığımda burnuma hafif ekşimtrak bir koku geliyor ama tadında herhangi bir anormallik yok. Syntha kullanıcısı arkadaşlardan bu durumun olumlu veya olumsuz teyidini rica ediyorum.

2 kutu bitirmiş biri olarak yorum yapmak isterim.önce kurabiye aromalıyı bitirip ara vermeden muz aromalıyı bitirdim.
toz yapısı olarak pek ince olduğu söylenemez,glutamine benziyor.
karışım olarak gayet iyi şekilde karışıyor,en ufak şekilde bir topaklanma yok.
tat olarak kurabiyelisi gayet güzel tavsiye ederim,fakat muzlusunu hiç ama hiç beğenmedim.muzlusunu bitirene kadar canım çıktı,burnumu tıkayarak içiyordum resmen.ben beğenmedim en azından.
kullanım şeklim antremandan sonra 2 ölçek şeklindeydi.off günlerde de 1 yahut 2 ölçek kafama göre atıyordum.
abd'den ithal olanı kullanmıştım,tanesi 200 tl.
bir daha alır mıyım.hiç düşünmüyorum.içerisinde çok fazla "E" var,hemde gereksiz derecede.aynı zamanda parasıda biraz tuzlu.denemek isteyen kurabiye aromalısını denemek amaçlı alabilir.

%50 protein içeriğine göre pahalı
tadı kurabiye ve çikolata güzel
karışma iyi
hazım orta düzey
toplamda 10 üzerinden 7
bana göre hala on whey en iyisi diyebilirim karışım proteinler o kadar abartılacak etkiye sahip değil illa ki alınacaksa myofusion % olarak daha zengin bsn den protein anlamında

ben bir kez kullandım
tadına (çikolata) alışamamıştım

porsiyon miktarı çok büyük (44 gr) ve içersindeki protein miktarı az (22gr) 145 tL'ye bile alınsa protein/gramaj miktarı çok pahalı

şeker ve karbonhidrat miktarı fazla

sanırsam bir kez daha kullanmam

s6 antrenmana girmeden ara öğünde veya benim kullanım şeklim(antrenman sonrası) kullanılmak içindir.içerisindeki karb. ve şeker oranı da ordan gelir.büyümek için sadece protein değil karb.a da ihtiyacımız var bunu bilmeniz gerek s6 da onun içişn üretilmiş bir protein.içine o kadar karb. ve şekeri keyiflerinden koymuyorlar :D

rygantın dedığı gıbı urun 2 gramında 1 gram proteın var ekonık değil 145 tl ya göre 6 cesıt n proteın var ant sonunda 2 ölçekten az almamak gerekır cunku içndekı whey oranı belırtılmemıes 2 olcek 44 gr proteın yapar bunun asapı yukarı 20-25 gr whey dır gherı kalanını ise uzun salınımlı gec sındırleren proteındır ben 132 tl satan bir site buldum belkı deneyebilirim sırf tadı ıcın birde o kadar met ediolar acıkcası merak ettım

weider dışında kullanmadığım hiç bir protein tozu kalmadı

synthia'nın tadını banada göklere çıkardılar fakat ben alışamamıştım (çikolata) sütle karışınca biraz güzeldi gerçi ama o kadar abartılacak gibi değil

syntanın cıleklsını kullandım normaldı su ana kadar en cok beyenerek ıctığım to gayet z gaspari cıklotalaı olanı sutle gayet guzel cytosportların tadı guzel diolar ama pahalı
gasparı 119 tl bsn 132 tl gasparı alıcak gibiyim belkı bsn neyde dönebilirm :)
bsn kötlumıyorum ama 145 tl gibi rakam cok pahalı ulkemızdekı vergı sıstemı proteın tozundada olmasa yada gumruk acık olsa o da sade mıllı sporcular getırtebiliyor

ben antrenman sonrası syntha6+nitrotech yapıyorum.sadece s6 whey açısından az olur söylediğiniz gibi. bu arada 145 tl den aşşağı kaliteli bir protein söylerseniz ben gidip alırım sevgili çölkurdu. saygılar

muratcan biceps arkadas yukarda yazdım bsn ve gaspari fiyatını tekrar yazıyım
bazı sitelerde gaspari peşin 119 tl bsn 132 tl dustu ben bu hafta 2 sinden birini alıcam maası alınca ayrıca combat powder 137 tl twinlab 133 tl hardlıne whey 124 tl

distüribitörler de 2 güne bir fiyat düşürüyor sevindim buna.sadece ilk geldiğinde 200 liraya aldıgım synthaya şimdi 120 vermek insana koymuyor değil. teşekkür ederim sevgili çölkurduu ben de tekrar syntha6 ve truemass alacagım fiyatlar güzel ürünler iyi

Back
Yukarı