Bsn Snytha 6 ile Bsn no-Xplode kullanımı .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fvrkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fvrkan

Üye
Herkese hayırlı günler . Başlıkta belirttiğim ürünleri alırken ikisini aynı anda kullanmamam gerektiği söylendi . Açıkçası 8 aydır bu sporu yapıyorum ve supp konusunda bildiklerim çok fazla değil . Bu sebepten dolayı idman 45 dk öncesi syntha 6 yı ve idmana başlarken hemen nox kullanımı yapıyorum . Sorum ikisini kür halinde kullanmamın zararı olur mu . Aldığım sporcu arkadaş bu işin evde olmayacağı görüşünü savunduğu için tabir-i caizse tripli bir şekilde konuştuğu için pek bir bilgim yok . Şimdiden teşekkür ederim .

İyi forumlar .

Peki sorumu şöyle sormak istiyorum . Elimde bcaa+creatin+glutamin ve daha önceden belirttiğim bsn'in synthası ve xplode'u var . İdman öncesi synthayı kestim ve 15 dk önce xplode içiyorum . Creatin+bcaa+glutamin'i de yarım saat önceden 3'lü kür olarak kullanıyorum . İdman sonrası da synthayı kullanıyorum ve 3'lü kürü tekrar içiyorum . Eminim ki yanlış yaptığım birşey var :) Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .

Evde antreman yaptığın için çok ağır antremanlar yapabileceğini düşünmüyorum,çok ağır antremanlar yapamayacağın içinde bukadar supp.kullanmana gerek yok,kullansanda bir faydası olmucaktır.
Yukardaki cevabım elinde olan supp.ları doğru kullanabilmen içindi,şahsi görüşüm şu anda antreman sonrası whey dışında hiçbirşey gerekli değil,kaldıki beslenmen iyiyse evde yaptığın antreman için o bile bir elzem değil.

Evde antreman yaptığın için çok ağır antremanlar yapabileceğini düşünmüyorum,çok ağır antremanlar yapamayacağın içinde bukadar supp.kullanmana gerek yok,kullansanda bir faydası olmucaktır.
Yukardaki cevabım elinde olan supp.ları doğru kullanabilmen içindi,şahsi görüşüm şu anda antreman sonrası whey dışında hiçbirşey gerekli değil,kaldıki beslenmen iyiyse evde yaptığın antreman için o bile bir elzem değil.
Aslına bakarsanız pro. Ve gym içerisinde çalışanlar kadar ağır gelmeyebilir belki ama benim için bayağı ağır geçiyor idmanlar . Bunu supp. Takviyelerini haklı çıkarmak için söylemiyorum :) Sadece bu işi önemsiyorum ve evimin salonunda çok şükür her hareketi yapabiliyorum . Şuan mobilden takip edebildiğim için fiziki gelişimi gösteremiyorum . Beslenmemede dikkat ediyorum aslında . Yani takviyelerden beklediğim hir mucize yok . Sadece idmanlarım gibi onlarında hakkını vermeye çalışıyorum .
Creatine ve glutamine bilincsizce kullanilacak seyler degildir sonuclari kotu olabilir dikkate davet ediyorum.

Lg Smart World
endişen ve uyarın için teşekkür ediyorum . Fakat bende senin parmak bastığın nokta için bu konu başlığını açıp nasıl ve ne şekilde almam gerektiğini öğreniyorum . Dolayısıyla davet ettiğin dikkate çoktan icabet etmiş bulunuyorum . Iyi forumlar herkese

Back
Yukarı