Merhaba
2,5-3 senedir vücut geliştirme yapmaktayım. Bu sene Eylül'den beri supplement kullanmaktayım (Amino asit + protein tozu + bsn noxplode (creatine) + glutamine)
Kısaca; (Antrenmanlarım pazartesi-salı-perşembe-cuma günleri saat 20.00'da) Ayrıca pazar günleri halı saha maçım var
Antrenman günleri; (Antrenman günleri dışında supplement kullanmıyorum)
Antrenmandan önce 19.15-30 arası 5 adet aminoasit ile 1 ölçek (2 kaşık) bsn noxplode kullanıyorum.
Antrenman sonrası bol su ile 5 adet daha amino asit ve yatmadan evvel protein tozu + 1 çay kaşığı glutamine kullanıyorum.
Yaklaşık 1 aydır sıkı bir diyete girdim ve destek olması için xpro carnitine shots ve Yine antreman sonrası gelişim için BSN Cell mass aldım.
Bu carnitin shot'larda antrenmandan önce kullanıldığını okuduğum için noxplode ile çakışacak.
Bir diğer husus bsn cell mass aldım onuda yatmadan evvel kullanmak gerekiyor buda protein tozu ile çakışıyor.
bu iki çakışan saatler için ne önerirsiniz ? Aynanda kullansam problem olurmu ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kullandığım supplementler;
Optimum Nutrition % 100 Whey Protein 2352 gr
Universal Nutrition Amino 2700 350 Tablet
BSN Noxplode
BSN Cellmass
Xpro Nutrition L-Carnitine Shots
Hardline Glutamine -> Bitti ve artık kullanmayacağım.
2,5-3 senedir vücut geliştirme yapmaktayım. Bu sene Eylül'den beri supplement kullanmaktayım (Amino asit + protein tozu + bsn noxplode (creatine) + glutamine)
Kısaca; (Antrenmanlarım pazartesi-salı-perşembe-cuma günleri saat 20.00'da) Ayrıca pazar günleri halı saha maçım var
Antrenman günleri; (Antrenman günleri dışında supplement kullanmıyorum)
Antrenmandan önce 19.15-30 arası 5 adet aminoasit ile 1 ölçek (2 kaşık) bsn noxplode kullanıyorum.
Antrenman sonrası bol su ile 5 adet daha amino asit ve yatmadan evvel protein tozu + 1 çay kaşığı glutamine kullanıyorum.
Yaklaşık 1 aydır sıkı bir diyete girdim ve destek olması için xpro carnitine shots ve Yine antreman sonrası gelişim için BSN Cell mass aldım.
Bu carnitin shot'larda antrenmandan önce kullanıldığını okuduğum için noxplode ile çakışacak.
Bir diğer husus bsn cell mass aldım onuda yatmadan evvel kullanmak gerekiyor buda protein tozu ile çakışıyor.
bu iki çakışan saatler için ne önerirsiniz ? Aynanda kullansam problem olurmu ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kullandığım supplementler;
Optimum Nutrition % 100 Whey Protein 2352 gr
Universal Nutrition Amino 2700 350 Tablet
BSN Noxplode
BSN Cellmass
Xpro Nutrition L-Carnitine Shots
Hardline Glutamine -> Bitti ve artık kullanmayacağım.