BSN Nitrix

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    35
bnm sorduğum o protein tozu diil syntha-6 tasterı değil yani direk nitrix kutusunun içinde olan bişey minik baya üstünde dont eat yazıo hatta:)

Sen o zaman kutunun içindeki beyaz kağıt poşettekini diyorsun heralde;eğer ondan bahsediyorsan o bizim eczaden aldığımız ilkaçların da içinde var.Sanıyorum nemlenmemesi için.İlacı koruma maksatlı olması lazım.

ben nitrixi kullanmaya başladım o dediğiniz kimyasalıda çıkardım içinden koydum bi kenara çıkarmamam mı lazım acaba geri mi koym

Nitrix baya güzel kullanılı ortalama 15 gün oldu baya memlun aldım atremandaki kadar kollar şişik duruyor ve baya damarları actınığını gözle görülebilir olarak gördüm

Bende şu anda internetten BSN NITRIX siparşi vermiş bulunuyorum. Ürün bana ulaştığında 2-3 hafta deneyip izlenimlerimi yazacağım :)

Bende şu anda internetten BSN NITRIX siparşi vermiş bulunuyorum. Ürün bana ulaştığında 2-3 hafta deneyip izlenimlerimi yazacağım :)

başka bir başlık acmıssın onada yazmıstım ama burdada cevap vereyım. sana tavsıyem madem sıparısı verdın gelince hiç açma urunu. açtığın başlıkta sana verılen onerılere uy, bence forumu didik et her konu hakkında başlık var bunlara uyarak bellı bı süre sıkı ıdaman yap kasların lımıtlerını zorlasın (tabı bu 1 - 2 aylık bır surec degıl daha uzun) ondan sonra kullan urununu kı bu ürün tek basına pekte etkılı değil. (bsn kürü ile daha etkılı- baslıklarda var bu bsn kür bilgileri) ama o kür yenıbaslayan biri için değil. zaten senın durumunda olan(tekrardanda olsa yenı baslayan) bırı ıcın cok cok anlamsız bı urun almıssın. boşa harcama derim. hee ürün gelince heveslenip ürünü kullanman kuvvetle muhtemel ama urun bıttıkten sonra hak vereceksın bana bosuna kullanmısım dıyerek.

bsn nitrix i 1 senedir kullanıyorum.size tavsiyem yemeklerden 45 dk. önce ve ya yemeklerden 2 saat sonra alın.muhakkak aç karnına alınmalı.yoksa faydasını göremezsiniz.yemek yediyseniz 2 saat geçmesini bekleyeceksiniz,şayet yemediyseniz de yemezden 45 dk. önce almalısınız.ikinci uyarım da bu ürünü 3 hafta kullanıp 1 hafta veriniz,sonra 3 hafta daha kullanıp 1 hafta daha ara veriniz.bu şekilde gitmeli maximum fayda için.

ben kendi tecrübelerimden edindiğimi yazdım.3. haftadan sonra etkisi bariz azalıyor çünkü.isteyen sitesinde yazdığı gibi kullansın.

Arkadaşlar gg den alınan supplement lar topicinde foto ekleyeceğim ürün elime gelince demiştim. Topic şu an incelemede olduğu için buraya ekliyorum fotoğrafları.

img2650qm3.jpg

img2654ne1.jpg

img2655pj6.jpg

img2658bi1.jpg

img2664rp3.jpg

img2668ef1.jpg

1 kutu 360 tabletlik NITRIX aldim urun ile ilgili artilar eksiler sole

+

1 Kaslarda sertlik ( asiri derece )
2 Damarlarda genisleme
3 Kaslarda buyume
4 Sert hemde cok sert idman

-

1 Fiyati cok pahali 122 usd ( moskova fiyati )
2 Fiyatindan dolayi butun artilarini goturuyorr

arkadaslar istanbul avrupa yakasındayım ve bsn nitrix, bsn cellmass alıcağım..
girmediğim forum ve alısveris sitesi kalmadı, yurtdısından getirtme imkanım yok. güvenerek alabileceğim hic bir yer yokmu bunları?

güvenerek ancak yetkili ithalatçısından alabilirsin.tabi biraz paraya kıyacaksın.o verdiğin paraya değecekmi asıl önemli olan bu.yurtdışından birkaç haftada getiren satıcılar mevcut.araştırıp bulman lazım.

Back
Yukarı