BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
içeriği çok güçlü her açıdan hemde başka suplement kullanmaya gerek bile bırakmıyor nerdeyse ama tavisyelerinizi almak isterim.

topaklanma konusu beni biraz korkuttu. alacağım cell-mass'in sktsi 10/2013. acaba topaklanma başlamış mıdır, verimi olur mu?

antremandan 6 saat önce ve antreman sonrası kullandım ürün mükemmel hissediyorsunuz fakat bsn nin bütün ürünlerinde oldugu gibi topaklanma oluyor fakat korkmaya gerek yok bi sıkıntı cıkartmaz ve bu ürünün cabasıda böbrek agrısı o da her kreatin kullanıcısında olur onun için kreatin kullandıktan sonra 1 ay kreatin kullanmıyorum ki vucudum dinlensin

aldıgım cellmass tamamen katı halde geldi kaşık yardımıyla kendim toz hale getirdim hiç bir sıkıntı olmadı ürünü böyle olanlar endişelenmesin ürünü spordan 6-8 saat ve spordan hemen sonra kullandım bitiminde ise 4 kilo almıstım.

suplement kombınelerınde en cok zorlandıgım nokta sudur; zaman çakışması. mesela sabah ılk ıs nıtrıx ıceceksın ama protegın tozuda ıceceksın bırde cellmass. sımdı bende hepsı var bu urulerın sabah 8 de kahvaltıya oturdugum dusunulurse ve urunlerı aldıktan sonra yaklasık 30 ar dk ara vermek gerektıgı dusunurse sabah 6 da kalkamam ve her 30 dk da bır urun tuketmem lazım. yada ant sonrası cellmass ıcılecek ama hemen protegın ee yemek yiyecegım bı arada ona ant sonra nerdeyse 1.5 saat gecıyor. konuyla alakası suan bsn cellmass noxp nıtrıx whey kombınesı yapıyorumda. ıcme zamanlamalarında sıkıntı yasıyorum.

saygılar...........

sana bir tavsiye ..bu urunlerin bazilarini karisitirabilirsin ve ayni anda alabilirsin ..tatlarinida ona gore sec ..creatinler genelede tatsiz oluyor onlari proteinlerle karistirip tek bir seferde icebilirsin .egerki 2 urunu karistiracaksan karistiginda sevdigin tatlarin orataya cikmasina dikkat et..Muz -Cukulata yada Cukulata-Visne/Cilek gibi

denedim ve kesinlikle tavsiye ederim dumbelllls

Cell Mass ve Weider Pure Creatine arasında kaldım arkadaşlar.Hangisini tercih etmeliyim ? Hacim artışı istiyorum.

peki şunu da sorayım.
creatin içeren bir ürün almak istiyorum.

mp assault kompleks kreatin de içeriyor ve güç takviyesi de yapıyor fakat cellmass istediğim hacmi vermekte daha yardımcı olacakmış gibi geliyor. 8.ayımı tamamladım ve sadece whey kullanıyordum.ağırlıkları arttırmam gerekiyor.

açıkçası çok kararsız kaldım. mp assault ve bu ürün arasında,ve hatta diğer kreatinler çok daha ucuzken cellmass alma konusunda.

BSN Celmass'ı yakın sayılabilecek bir zamanda yine BSN No Xplode ile beraber kullanmıştım. Antraman öncesi No X, sonrasında Celmass aldım. Çok memnun kaldım. Ciddi bir performans artışı sağladı. Ancak ürünü tek kullanmadığım için bu performans artışında Celmass'ın mı, No Xplode'un mu daha çok payı vardı bilemiyorum. Çok sık ürün kullanmam ama uzun süredir spor yaptığım için farklı birçok markanın farklı ürünlerini kullandığım dönemler olmuştur. Marka olarak BSN'i tek geçerim.

Ürün dün geldi bugun kullanma şansım oldu . Arctic Berry Blast aromalı tadını ben hiç beğenmedim şurup gibi zorla içtim neyse artık katlanıcaz . Ürünü antremandan 6 saat önce ve antremandan hemen sonra kullanıcam off günlerde ise sabah kalkar kalkmaz.

Ürün dün geldi bugun kullanma şansım oldu . Arctic Berry Blast aromalı tadını ben hiç beğenmedim şurup gibi zorla içtim neyse artık katlanıcaz . Ürünü antremandan 6 saat önce ve antremandan hemen sonra kullanıcam off günlerde ise sabah kalkar kalkmaz.

Hocam bende aynı üründen almayı düşünüyorum yaklaşık 39 lira bi indirimi var.Forumdan bir arkadaş tarihi yaklaşanları almayın etki görmüyorsunuz demişti böyle bir durum yaşadın mı ?

Hocam bende aynı üründen almayı düşünüyorum yaklaşık 39 lira bi indirimi var.Forumdan bir arkadaş tarihi yaklaşanları almayın etki görmüyorsunuz demişti böyle bir durum yaşadın mı ?

Ürünlerin son kullanım tarihi geçtikten 1 sene sonra kadar daha kullanıldığını okumuştum bi yerde .Ama sorduğun soru hakkında pek bi bilgim yok fakat şunu söyleyebilirim ki cellmasla 3.antremanımı yaptım henüz iyi kötü bi etki yok.Zaten ramazanda da kullanılması güç bi ürün ramazanadn sonra kullanıp etkileri yazarım .

Back
Yukarı