Bruce lee SIX 6 INCH PUNCH ŞOK OLACAKSINIZ görülmemiş kare

Evet arkadaşlar bu videoyu fransız bir arkadasım olan collection bruce lee sitesinde yayınladı daha dün arsivinden daha önce hiç bir yerde görülmemiş bir videodur sizinle paylasmak istedim ben izleyince şok geçirdim bir insanda böyle bir güç olabilirmi inanılmaz cidden

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=lDCUx5HRBgg&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Cidden muhteşem güçlü. Yalnız dikkatimi bir şey çeki. Adam sandalyeye oturduğu zaman sandalye hiç yerden ayaklarını kesmiyor. Normalde düşmese bile ilk temasta biraz yerle bağlantısının kesilmesi gerekli değil mi ? Ön ayaklar özellikle. Sabit tutan bir platformda görmedim :)

iyide bu görülmemiş bir video degilki baya yaygındı eksiden bu vıdeo :)

ama muthiş gercekten

ben onca senedir takıpteyım benzeri var bruce lee baska bırınde daha bunu uyguluyor ama bu göruntu yoktu videonun altındaki yorumlardan ve yükleme tariğinede bakarsanır anlarsınız

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:07 ----------

Cidden muhteşem güçlü. Yalnız dikkatimi bir şey çeki. Adam sandalyeye oturduğu zaman sandalye hiç yerden ayaklarını kesmiyor. Normalde düşmese bile ilk temasta biraz yerle bağlantısının kesilmesi gerekli değil mi ? Ön ayaklar özellikle. Sabit tutan bir platformda görmedim :)

video tamemen gercektır yanı bende bu karenın fotolarıda var her karesı gercek valla adam superman gıbı :D

Son düzenleme:
musclle and fitness ın bu ayki sayısında antrenman programı var. insan işi değil.

biz plank dururken ağlıyoruz adam v-sit pozisyonunda bir dakikadan uzun duruyormuş.

ahada şu pozisyon;

http://www.localsgym.com/wp-content/uploads/image/Kurt_Thomas_V-sit.jpg

evet dergiyi aldım bende inceledim gerçekten insan işi degil verilere göre dergide bulunan bi yazıyı aktarim 31 gün içerisinde 18.600 toplam atılan yumruk 15 tekme antreman seansları 121 sit up setleri 12 hız kum torbası calısma seansı 128 side bend setleri 21 izometrik ön kol antremanı 129 leg raise setleri 19 izometrik squat ve duruş seansları 9.8 saat olarak koşu süresi hem mesafe hem spirint 5.100 parmakla yumruk

bu listeye dagil edilmeyen ağırlık antreman jimlastik antreman maçları ve öğrencilere verilen dersler

süperman olsa dayanmaz harbi :D

evet dergiyi aldım bende inceledim gerçekten insan işi degil verilere göre dergide bulunan bi yazıyı aktarim 31 gün içerisinde 18.600 toplam atılan yumruk 15 tekme antreman seansları 121 sit up setleri 12 hız kum torbası calısma seansı 128 side bend setleri 21 izometrik ön kol antremanı 129 leg raise setleri 19 izometrik squat ve duruş seansları 9.8 saat olarak koşu süresi hem mesafe hem spirint 5.100 parmakla yumruk

bu listeye dagil edilmeyen ağırlık antreman jimlastik antreman maçları ve öğrencilere verilen dersler

O ANDA CEKİLMİŞ BİR KARE inanmayanlar için :D

Eklentiler

• Torne (49).jpg
    Torne (49).jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 417

Bu akdar idmana ne yese zaten define kalirmis, millette soruyor nasil yapmis kaslari diye :) adam ne yediyse hepsini harcamis :)

Back
Yukarı