Bruce Lee Günde Kaç Saat Çalışırdı?

arkadaşım ben bayadır bruce lee hayranıyım ve bu zamana kadar pek cok kimsenin bilmediği şeylerini araştırdım ciddi ciddi oturup vücüt yapısı hakkında binlerce resimleri kafayı kırdım biraz bu konuda bruce lee gibi olmak istiyorum falan demişsin ama biraz zor bruce lee bu iş için işini gücünü bırakmış bir günlük antremanı mesela 1968 yılına ayit antremanlarından örnek verim karın bölgesini 8 set calısırdı yorulana kadar rakama vurursak bunu günde 900 üzerinde mekik cekmen lazım 7 km her gun kosman yumruk ve tekme rakama vurursak 1000 500 kere sallaman lazım yani işin zor tam programını yazmayım şimdi moralın bozulur :D[DOUBLEPOST=1385546239][/DOUBLEPOST]o yıllarda antreman ıcın giyecek ayakkabısı bile yoktu sayın ustadın sende yılma :D

Eklentiler

• LEE-5LP0.jpg
    LEE-5LP0.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 499
Son düzenleme:
Anladım sağol sen bana yinede bruce lee çalışma programını yazar mısın? Kaç tekme kaç yumruk kaç kere side kick,kroşe ,high kick tekmesi vs çalışıyordu mesela

abi istersen skypedan konuşalım biraz

serkancrayz

Yok öyle değiş bruce lee öğrencisinin öğrencisi yabancı pavek jabel lopez diye bir hoca o hoca bize muay tai öğretecek elinde sertifika felan vardı.

Mesela %80 ağırlığımız muay tai %20 ağırlığımız jkd olacak.

Ayrı yeten bruce lee deki bu hız doğuştan gelen bir şey mi yoksa çalışa çalışa bu hale mi geldi?
@SiR_Arawn;
tabikede doguştan gelmedi brucee lee çok çalışırmış

Back
Yukarı