Brokoli yiyebilen insan

Yiyemeyenler şu tarifi deneyebilir,

Önce brokolileri ufak ufak parçalara ayırın ve kaynamış suda çok az haşlayın

Sonra bir kaba bir yumurta kırın, bir kaba da biraz buğday unu koyun

Kaynamış brokolileri önce yumurtaya bulayın, sonra biraz una bulayın ve bir tavada hafif zeytinyağı ile brokoliler kızarana kadar pişirin.

Üzerine limon sıkıp afiyetle yiyebilirsiniz, tercihen tuz,karabiber ekleyebilirsiniz.

gıptayla değil, dehşetle baktığım insandır. anlayamam ve korkarım. hem ne demişler, en büyük korku bilinmeyenden duyulan korkudur. brokoli yahu bu, ne idüğü belirsiz, uzaydan gelen bir yaşam formu gibi. şu ninca tospağlardaki beyinin yeşili, tadı ve kokusu desen kaç kaç... nası yiyebilir bir insan bunu, yamyamlık bile daha anlaşılır kalıyor yanında.

sen ben veya bir başka birisi bu yola baş koyduğumuzda hepimiz biliyorduk aslında :D artık damak tadının haram olduğunu onun için ona brokoli değil iskender olarak bakthums:

brokoli gayet lezzetli hoş tadı olan bir gıdadır yanlış pişiriyo olmalısınız tadı harikadır .... haşladıktan sonra sarmısak ve limona yatırıp biraz bekletin snuç müthiş olacaktır aynı karnıbahar veya şevketi bostan gibi ...

yiyene birşey dememde hakkatten çok değişik birşey bana çok acayip geliyor yani iğreniyorum kusucak gibi oluyorum :( :(

Başlığı gördükten sonra merak edip sabah marketten aldım, üzerine zeytinyağı-sarımsak tozu-limon döküp 1 kg brokoliyi çerez gibi yedim, tadı çok hoşuma gitti sık sık yerim artık :D

bugün denedim gerçekten iyiydi hani 100 gr rahat götürürsünüz benim hoşuma gitti. ama hergün hergün yiyemem 2 günde 1 yemeye karar verdim

Back
Yukarı