Brokoli yiyebilen insan

gıptayla değil, dehşetle baktığım insandır. anlayamam ve korkarım. hem ne demişler, en büyük korku bilinmeyenden duyulan korkudur. brokoli yahu bu, ne idüğü belirsiz, uzaydan gelen bir yaşam formu gibi. şu ninca tospağlardaki beyinin yeşili, tadı ve kokusu desen kaç kaç... nası yiyebilir bir insan bunu, yamyamlık bile daha anlaşılır kalıyor yanında.

gıptayla değil, dehşetle baktığım insandır. anlayamam ve korkarım. hem ne demişler, en büyük korku bilinmeyenden duyulan korkudur. brokoli yahu bu, ne idüğü belirsiz, uzaydan gelen bir yaşam formu gibi. şu ninca tospağlardaki beyinin yeşili, tadı ve kokusu desen kaç kaç... nası yiyebilir bir insan bunu, yamyamlık bile daha anlaşılır kalıyor yanında.

yemeği sevmeyebilirsin doğaldır bu yalnız bu kadarda yapma lütfen onu bulamayanlar var. Ayrıca nimet beğenenler vardır beğenmeyenlerde.
Sebze bende sevmem ama ıspanağıda sevmezdim hiç yememiştim ıspanaklı börek yapmıştı komşulardan biri hadi hem merak filan yedim hoşuma gitti brokolide tatmayı düşünüyorum açıkcası.
Genel olarak meyve ve özellikle et ağırlıklı beslenen biriyimdir ve sebze pek sevmezdim hoşuma gitti beslenmeme sebzede ekliyecem artık. 1 hafta sonra şuan başka beslenme programı yaptım onu uygulamak istiyorum.

Son düzenleme:
ahah hakkat fena ama. doğal antioksidan ve c vitamini + lif olduğu için alıyoruz.

yarın migrostan akdeniz kühne sosu alacam yağsızmış bakalım nasıl olacak

Üstüne kaşar peynir ve mantar koyup fırına vereceksin mükemmel :) eve gittiğimde anneme yaptırıodum ama yalnızsak haşlama üstüne hafif zeytinyağıyla güzel olur herhalde 2-3 gün sonra alıp denicem :)

Öf Noluyo şimdi bu lafları diyince kendini çok zeki bi şeymi sanıyon

Akşam yemeğinde yedim, afiyetle. Izgara tavuk göğsü, yanına yoğurtlu brokoli. Bu yamyamlıktan aşağı gördüğün eylemin nesnesi olan brokoli, ülkemizde yenen bir çok lezzetli besinden çok daha faydalı ve insan vücuduna çok daha aşina, vücudumuza giren tüm o yabancı besinlere nazaran..

hakkaten hangi sözlükten alıntı??

brokolinin de lezzetli olduğu bir şekli vardır elbet. yiyen insan da akıllıca bir iş yapmış olur faydalarını düşünecek olursak.

hayır madem sozluklerden alıntı yapıoruz bende bır baska yazarın aynı balsıktakı yorumunu kopyalamak ısterım

@t0mmy

hiç brokoli yememiş, sağda solda salak diet listeleri arasında görüp brokolinin lezzetsiz olduğuna karar veren insanların şaşırdığı şahsiyettir.

kendiniz beceremediğiniz için hiç yiyemediyseniz gidin ananıza zeytin yağlı, limonlu, sarımsaklı bi salatasını yaptırın, sonra konuşalım.

hayır bu insanlara şaşıranlar hayatlarında börülce / deniz börülcesi filan da yememiştir ona üzülüyorum.

brokoliyi bence herkez güzel yapamıyor buhar da haşlanmış bile olsa tam kıvamını tutturmak lazım yada aldığınız yer yetiştiği yere göre değişeblir belkide :)
ama zeytin yağlı denemelisiniz :)

Abi, brokoli + zeytinyağı + limon + sumak. :) Süper. Akşam yemeklerinin yanında bu olduğu zaman yemek bitiyor ben salatayı halen yemeye devam ediyorum bitene kadar..

Back
Yukarı