S
sthammer
Guest
Öncelikle af yasası ve diğer tüm kararlar forum yönetiminin ortak aldıkları kararlardır ve yönetimin insan kazanma prensibinin ürünüdür..
Yöneticilerin görevden ayrılma sebepleri gibi diğer özel isteklerinin sebepleri de gizlidir..detayları bizim aramızda kalacak..buarada son hatırlatma olsun..bftr.nin kurucu üyeleri bile aramızda yok bugün..insanlar devam etmese de forum devam etmek zorunda.. Kişilere bağlı gidemeyiz..gitmek isteyene tabiki hemen git demiyoruz..kim yönetici kaybetmek ister..ama sürekli melankoli içinde gidenlere ağlanması gerekiyorsa başta blitze, bonatcshi.ye saydama, flexora, daffy.ye vs ağlanmalı..(adını unuttuklarım da olabilir) forum onlarla buralara geldi..aralarında hocam dediğimiz insanlar vardı, hepsine minnettarız ve bizim çoğuna kapılarımız hala sonuna kadar açık..fakat insanlara yardım için görevinin başında olanlar da teşekkürü hak ediyorlar.. (Kendimden bahsetmiyorum burda)
yönetime zaten teşekkür ettim, fikir ondan çıktığı için ayrıca belirtmek istedim, üç'ün rengi boşuna kırmızı değil, mesajım yerine ulaşmış, sitemim sana diez kabul edilmeyebilirdi silinme hadisesi, saydığın isimlerin hepsinin profili duruyor
kimseye ağladığımız da yok, yine o örnekler benim jenerasyonum değil tanımıyorum, ayrıca daffy (mk7) diye hatırlıyorum neyse ayrıntıya lüzum yok, forum gücünü üyelerden alıyor, bu kadar aktif ve bilgili bir üye tutulabilirdi demek istiyorum..
bu arada özel mesajlarıma cevap verilmedi, rica edersem hesabım silinsin thums: