Bu resimler Gerçekden bay dikatimi cekdi engelli böle sporcuların olması gerçekden mutluluk verici helal olsun diyorum bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim
Bu adamin avantaji gercekten cok. Haftada bacak programi yok. Sadece üst bölgeyi calistiriyor ve yeteri kadar dinlendirebiliyor. Tabi dogal bir yol secmedigi ortada ama yinede az dozlarla bu seviyeye gelmesi mümkündür.
bunu kimse bilemez. kac kur yaptigini uzmanalrda tahmin edemez. Cünkü adamin nasil basladigi önemlidir. eger merdiven sistemini takip etmediyse sadece yüksek dozla hacime ulasmak istediyse o zaman 4 kur sonrasinda elde eder. Tabi baslama kilosu önemlidir. 60 kiloyla bu is balanirsa 6 kur sonra hedefe ulasabilirler.
çok iyi eli ayağı sağlam insanlar var umarım onlarda görüp ibret alırlar evet arkadaşıma katılıyorum azmin elinden hiç birşey kurtulamaz
son resimdeki squat yapan kisiye ne oldugunu bilen veya bir yerden okuyan varmi.bacaklarindaki yaralar ve kolaarinin koptugu yerdeki izler sanki bir köpek baligi saldirisi gibi.olabilirmi sizce bilen varmi
Çok büyük ihtimal trafik kazası. Köpek balığı sürüsü şeklinde saldırı olsa hayatta kalabileceğini sanmıyorum. Tek köpek balığıda bu kadar hasar veremez. Trafik kazası bir çok yere farklı şekillerde zarar verebilir. Allah düşmanımın başına vermesin.
Benim aklım birşeye takıldı, bu ilk resimdeki engelli sporcu abimiz nasıl bu kadar yağsız bir vücuda ulaşabiliyor acaba ? Kardio denen şeyi nasıl yapıyor yani? Bir fikri olan varmı ?