Branch Warren 2011 Olympia'da yok. SAKATLANDI

Benim ve çoğu insanın bu yıl ki favorisiydi . Yağmur gibi yağan yorumlardan da zaten bu anlaşılıyor . Büyük talihsizlik . Tüm dünyadaki BB forumlarında bu konuşuluyor şu anda . Doktorlar 2012 Mart ayındaki Arnold klasiğe yetişeceğini söylemişler .

Son düzenleme:
Antipatik ve son derece itici bir sporcu olsa da,emeklerinin boşa gitmesine üzüldüm.
Arabaya binerken kayıp tendonları koparması olayını da anlamakta zorlanıyorum.

bugün adamın bacak videosunu izlicektim.
çok iyi bir sporcuydu.
inşallah çabuk döner

Zincirlerle antreman yapma isteği uyandıran bir sporcuydu. Benim için her zaman zincirlerle dips yapan biri olarak aklımda kalacak:)

Ciddi hardcore antrenman videoları var.
Motivasyon açısından birebir, sen o antrenmanlarda sakatlanma sonra gel arabaya biner sakatlan.

Hardcore video larının hayranından bir tanesi de benim ..
Gerçekten çok feci gaza getiriyor insanı :D
Hatta o videoları izledim izleyeli omuzlarımı onun gibi ısıtıyorum :)
Göğüs antremanından sonra şınav çekmesi , dipsi kalın zincirlerle yapması çok hoşuma gitmişti...
Eldiven de kullanmıyordu çoğu zaman...

Sakatlanmasına üzüldüm , umarım çabuk iyileşir , çabuk döner spora..

gerçekten üzücü. kendisi 2009 olympia ile beraber zirvelerde geziniyordu. hakikaten üzücü...

geçmiş olsun bizim steroid çılgınına

ne gerek var böyle mesajlara anlam veremiyorum..
steroid konusunu muhallebiyi konuşsak yine açıyor bazı üyeler senin gibi..

bu mereti kullanmayan pro var mı ki offtopic yapıyorsun!!!

Gerçekten çok iyi hazırlanıyordu yarışmaya yazık olmuş,inşallah sakatlığını çabuk atlatıp kaldığı yerden devam eder.sakatlanmasaydı bence ilk 3 'e girerdi.

Gerçekten çok iyi hazırlanıyordu yarışmaya yazık olmuş,inşallah sakatlığını çabuk atlatıp kaldığı yerden devam eder.sakatlanmasaydı bence ilk 3 'e girerdi.

sakatlanmasa jay'in bu halini kesin geçerdi bence de.

bu arada yeni fark ettim diez başlığı beğenmesi sanki biraz branch warren'ın sakatlığını beğenmesi gibi olmuş :D

Back
Yukarı