Brad_Pitt vucudu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kakihara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam Arkadaslar bu işte yeniyim. 3 aydır gyme gidiyorum 20 yasındayım boy 1.82 kilo : 68 ancak benim istediğim şey bu sitede gördüğüm kadarıyla o kadar kalın olmak istemiyorum yarısmlara giren yarıscılar gibi kas yığını olmak istemiyorum.brad pitt gibi parçalı estetik bi vucut istiyorum. bunun için ne yapmalıyım saygılar

Vücut yağ oranını ölçtürmelisin , brad pitt verdiği pozda büyük ihtimal en fazla %10-9 yağ oranına sahip en azda 6-5 yağ oranına sahip orda.Öncelikle yağ oranını oraya çekip , orda koruman gerek bu gerçekten %6-7 yağ oranındakiler için zor diye düşünüyorum.Öncelikle yağ oranını o seviyeye düşürmelisin ve onun yapısında aşırı bir kas kütlesi yok.Kas kütleni artırmalısın.Bunu normal bir salona gidiyorsan ilk 3 aydan sonra hedefine yönelik programlarla giderek ulaşabilirsin diye düşünüyorum.3ayda olursun demiyorum dikkatini çekerim 3 ayda bu spora alışırsın ve kas kütlende artışlar olur , sonrasında hedefine yönelik bir vücuda yaklaşmaya adımlar atar olursun zaten kilonda fazla değil.Bradd pitt herhalde o fotoğrafta maksimum 75 kg.Salonda bilen kişiyle çalışıp hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Şu anda kas kütlen çok az, Brad Pitt kadar kas kütlesine erişmek için elinden geldiği kadar ağır çalışıp çok yemelisin. Yeterli kütleye eriştiğini düşündüğünde fazla yağları yakarsın.

Bu çalışıp beslenme kısmı, bir de Brad Pitt'in genetik yapısına sahip olman gerek, onun nasıl olacağını ben de bilmiyorum.

Brad Pitt'in setindeki ışıkçıyla da çalışman gerekecektir, adamlar uğraşıyorlar o karın kaslarını en iyi hangi ışıkta çekeriz diye.

Son düzenleme:
brad pitt gibi görünemezsin öncelikle çünkü herkesin genetiği farklı ayrıca istesende devasa kas yapıp yağ oranı düşük bir vücudada kolay kolay sahip olamazsın onun için rahat ol gelelim ilk önce hacimlenme dönemine girmen lazım iyi beslenip az tekrar çok ağırlık sistemi ile temel hareketlerin çoğunluğunu oluşturan bir antreman programı lazım istediğin hacime ulaştıktan sonra definisyona girip kasları şekillendireceksin ortaya çıkan vücududa kabulleneceksin

tdqyj.jpg

konuya çok uygun bir caps :)

Bende çok fazla kas istemiyorum zyzz kadar olsam yeter ne yapmalıyım? :D

O değil de ben bu adamın vucudunda bir + göremiyorum. Forumda Ayaz vardı yanlış hatırlamıyorsam bretpitte olan imkanlara karşılık Ayaz'ın vücudu bile çok daha iyi bunun yanında.

Hedef neden bu adam ben onu çözemiyorum. Bir sürü fit model falan bulunur ama illa bu adam.
Eğer hedef onun gibi ilgi görmekse hayal kırıklığı olur sonra. Fit olmak değil de daha çok yakışıklı olmak bu adamın meselesi ;)

Hedef neden bu adam ben onu çözemiyorum. Bir sürü fit model falan bulunur ama illa bu adam.
Eğer hedef onun gibi ilgi görmekse hayal kırıklığı olur sonra. Fit olmak değil de daha çok yakışıklı olmak bu adamın meselesi ;)
popüler olması neden yoksa başka bir nedeni yok nick augeride medya çok iyi tanıtsaydı dizi ve filmlerde başrol oynattırsalardı herkes onun gibi olmak isterdi

Nick Augeri dedinde adam hem yakışıklı hem kaslı vücudu çok iyi googleda ilk vücuduna hayran olduğum kişilerden :) gerçekten biraz tanıtılsaydı o adam filmler-diziler çok rahat popüler olacak bir yüze , vücuda , yakışıklılığa sahip.

popüler olması neden yoksa başka bir nedeni yok nick augeride medya çok iyi tanıtsaydı dizi ve filmlerde başrol oynattırsalardı herkes onun gibi olmak isterdi
Onun kafayı alıp benimkini koysalardı reklam bile kurtaramazdı o vücudu bence :)

bu adamın vücuduna özenmeler sadece yakışıklılığından ileri gelmiyor.adamın vücudu bu fit olmak işi için yaratılmış baba herşeyiyle.biceps,göğüs yapısı vs vs.özellikle biceps ve göğüs yapısı açısından hemen hemen aynısı olduğum için şahsen ben çok mutluyum.gövdesi uzun adamın.karın kasları ayrı birşey zaten.parça parça değil ilginç yani çizgi çizgi ve çok daha hoş görünüyor kanaatimce.bu kadar özel kılanda karın kasları ve genetik yapısı zaten.yoksa millet yakışıklı olduğu için brad pitt vücudu diye tutturmuyor türkiye'deki klasik six pack anlayışından geldiği için brad pitt vücudu diye tutturuyorlar.

bu adamın vücuduna peeh öyle fazla birşey yok dandik birşey demek çarpılma sebebidir dikkat.

Kas yığını olmayı nasıl becereceksin ki zaten? Çok merak ediyorum.

Millet kas yığını olmak için iğne üstüne iğne vurduruyor.

"Fazla şişmek istemiyorum, Brad Pitt kadar olsam yeter" adamları kaynıyor ortalık:)

fit yağsız sıkı bir vücut yapılır ya istendikten sonra başarılar...

O kadar kolay görünsede yağ oranını %3-8 arasında tutmak kolay birşey değildir.O vücuda düşseniz dahi form korumanız , ayrıca o yağ oranına düşmek büyük emekler ister..

bu soruyu soranlar zaten bir kaç ay sonra sporu bırakır.bu kadar yoruma gerek yok. başlık açan arkadaş kusuruma bakmasın.ama alışılmış gerkçekler...

bence brad'i boşver hayatının tadını çıkar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı