Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Daha 14 yaşındayım.3x10 setli brachioradalis kası çalıştırıcam.Sol kolumda sıkınca çıkıyor sağ kolumda çıkmıyor.Sorum şu ben iki kolumdaki bu kası düzenli çalıştırsam bilek güreşinde etkisi olur mu? ve biceps çalışır mı? Şimdiden teşekkürler.
brachioradalis biceps e oldukça kuvvet veren ve destek çıkan bir kastır.Bu kası geliştirmek kollarını güçlendirir fakat bilek güreşine ne kadar faydası olur bilmiyorum
brachioradalis biceps e oldukça kuvvet veren ve destek çıkan bir kastır.Bu kası geliştirmek kollarını güçlendirir fakat bilek güreşine ne kadar faydası olur bilmiyorum
4x10 Hummer Curl İşini Görecektir. Deneyimlerimde Sabit Olan Fikrimse Şu ; Bilek Güreşinde En Aktif Çalışan Ve Kola Dıştan Şekilli Ve Hacimli Gözükmesini Sağlayan Kastır Kendisi