Boyun Fıtığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben amatör olarak vücut geliştirme yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. Spor sırasında çok şiddetli boyun ağrıları yaşadım doktora gittim. Maalasef boyun diskim parçalanmış ve ameliyat oldum, disk protezi taktılar. Ameliyatı 14 mayısta oldum yaklaşık iki buçuk hafta oldu. Yeniden başlamak istiyorum spora ama nasıl olacak bilmiyorum. Doktorum en az iki ay hiç ağırlık kaldırmamamı söyledi. Aranızda benim gibi olan arkadaşlar varsa, bu konudaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaşabilir mi?

Arkadaşlar ben amatör olarak vücut geliştirme yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. Spor sırasında çok şiddetli boyun ağrıları yaşadım doktora gittim. Maalasef boyun diskim parçalanmış ve ameliyat oldum, disk protezi taktılar. Ameliyatı 14 mayısta oldum yaklaşık iki buçuk hafta oldu. Yeniden başlamak istiyorum spora ama nasıl olacak bilmiyorum. Doktorum en az iki ay hiç ağırlık kaldırmamamı söyledi. Aranızda benim gibi olan arkadaşlar varsa, bu konudaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaşabilir mi?

Doktorunuzu dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Acele etmenize gerek yok. İki ay geçsin, yavaş yavaş başlarsınız. Allah'ın izniyle önünüzde uzun bir spor hayatı sizi bekliyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : boyun fitigi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı