Herkese merhabalar, bu forumda gerçekten değer verdiğim üyeler olduğu için bu derdimi de paylaşmak istedim.Önceleri boyumu sorun etmezdim ama artık kendime bir hedef belirledim Amerika'da okuyup profesyonel güreşçi olmak, boyum 171-172 civarı yaşım 15 şimdi benim için 190 olmak önemli değil 1.78-183 bana gayet yeter ama tabi istemekle olmuyor şimdi aklıma takılan sorular var tamam genetik önemli ama sporculara bakıyorum alayı uzun boylu mesela boksörler şimdi diyebilirsiniz onlarda heavyweight cruser weight falan var ama yok öyle değil işte cruserweight şampiyonları bile 186-187-197 civarındalar şimdi basketbol desek tamam derim adamların boyu uzundu onun için seçmiş olabilirler avantaj olsun diye ama boks,güreş ve diğer sporlar öyle değil ki boksa adam başlıyor genç yaşında başlıyor bakıyorsun uzun boylu olmuş sizce beslenme-spor düzenli uyku gibi şeyler insanın boyunu uzatmaz mı gerçekten(bir yerden sonra), asıl sorum şu mesela doktora gidip genetiğimde kaç boyunda olacağımı öğrenebilir miyim? ve diyelimki öğrendim 173 olacaksın dedi tamamdır bitti mi artık daha da birşey beklenmez mi? açıkcası kısa boylu olup başaramam korkusu var içimde.