Boyum Uzarmı Uzamassam ne yapayım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben basketbol oynuyorum olduğum mevkide kısa kalıyorum boyumun uzun olup olmıyacağını merak ediyorum size verceğim ölçülere göre yardım isticem.

Boy:174

Ailemdekilerin uzunlukları :

Babam: 180
Annem: 173
Abim: 190 ( 15 yaşında )

Sizden Boyumun Uzayabilirmi, Uzamassa ne yapayım, Uzaması için ne yapabilirim diye soruyorum, Şimdiden Teşekkürler :)

Çocuk sen şakamısın ya hemen herşeye konu açmayin ayni şeyler 30 defa yazmaktan sıkıldım daha 14 yaşında ne bu telaş

Kolega haklı biz ne bilelim senin ne kadar uzayacağını. 14 yaşındaki diğer insanların boyu ne kadar ki sen 1.74 ile yanlarında kısa kalıyorsun?

Şu forumda her bilmeyene karşı sert tepki vermeyin arkadaşlar belki yeni üyedir.Görmemiştir buna benzer bi konu bilmeyerek sormuştur ? Boyunun uzaması genetiğinin elverişlerine , beslenmene ve uzama için gösterdiğin gayrete bağlıdır.Gayretten kastım uzamana yararlı egzersizler yapman.14 yaşındaymışsın 21 yaşına kadar uzama şansın var.Ama kimse 1 sene içinde 5 cm uzarsın diğer sene 1 cm uzarsın diyemez.Senin yapabileceğin şeyler uzmana yararlı egzersizleri araştırmak , uzamana karşı zararlı besinleri tüketmemek bu kadar.

Şu forumda her bilmeyene karşı sert tepki vermeyin arkadaşlar belki yeni üyedir.Görmemiştir buna benzer bi konu bilmeyerek sormuştur ? Boyunun uzaması genetiğinin elverişlerine , beslenmene ve uzama için gösterdiğin gayrete bağlıdır.Gayretten kastım uzamana yararlı egzersizler yapman.14 yaşındaymışsın 21 yaşına kadar uzama şansın var.Ama kimse 1 sene içinde 5 cm uzarsın diğer sene 1 cm uzarsın diyemez.Senin yapabileceğin şeyler uzmana yararlı egzersizleri araştırmak , uzamana karşı zararlı besinleri tüketmemek bu kadar.

Gün içinde buna benzer 10 cevap vermekten hem gerçekten bilgiye ihtiyacı olanlara sıra gelmiyor onlar ulaşamıyor istediklerine hemde insan biraz düşünürse bunun cevabı belli 17-18 yaşına kadar bekle baban kadar olamazsandüşünürsün

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı