Boyum Kısa (Ciddi bir konu) (Büyüme hormonu Takviyesi)

Boy : 166
Kilo : 60
Anne Boyu : 159
Baba boyu : 165
Abimin Boyu : 183

Öncelikle şuanda ciddi bir konu içerisindeyim Dalga Muhabbeti yapacaklar lütfen yazmasın.

Çok çok kısa değilim Allaha şükür fakat 174-173 Civarı bir boy olmak istemişimdir hep.

Abim hiç birşey yapmadığı halde 183 oldu fakat o her zaman uzundu bir anda atmadı.

Yaklaşık 1,5 yıldır herşeyi araştırdım,denedim günde 500 ML süt içerim koşarım ip atlarım fakat fayda etmiyor bunu anladım.

Büyüme hormonu kullanma kararı aldım bu Konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

İğne olarak değilde doktora gideceğim ve bana Takviye olarak az bir şekilde verilip verilemiyeceğini soracağım.

Kardesim daha 16 yasindasin buyumen 21 yasina kadar devam edicek ben sana kendimden bahsediyim . Kucuk kalicam diye bildigin anneme aglardim ama suanda 182 boyundayim sakin sıkınti yapma akisina birak . Eger bunu 18 yasinda yazsaydin tamam dicektim ama dhaa 16sin 2 yilda neler oluyo neler . Buyume hormonuda sakin kullanma busefer up uzun boyun olur zayif incecik bisey bile olabilirsin kullanmamani tavsiye ederim ama yinede sana kalmis . İyi forumlar .

Doktor büyük ihtimalle vermeyecektir, ayrıca çok pahalı tedaviler.

Benim bir arkadaşımın 19 yaşından sonra boyu uzadı ve sakalı çıktı, belli olmaz ne olacağı.

Back
Yukarı