Boyum daha uzarmı veya uzaması için ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba arkadaşlar bu forumda ilk konum ben 1997 doğumluyum boyum ise 1.70 kilom 70 hergün 2 3 saat basket oynuyorum acaba daha boyum uzarmı merak ediyorum.İyi bir basketci olmak içinde boyun uzun olması lazım siz tecrübelisiniz lütfen bildiklerinizi benim ile paylaşırmısınız.Teşekkürler

bende 97 dogumluyum ve 1.74 boyundayım. Önümüzde koca 6 sene var sen dengeli beslen yeterli uyu uzarsın. En azından 1.80e gelirsin diye düşünüyorum. Gerçi bazı kaynaklarda 15 yaşında insan boy gelişmesinin %95 ini tammalar diye yazıyor ama ben inanmıyorum. Abim 15 yaşındayken 1.68di şuan 21 yaşında ve 1.83. Dert etme sen sporunu yap..

daha 15 yaşındasın tabiki uzar ama genetikle de alakalı anne baba boylarını da geçersin ama genelde max 5-6 cm diyorlar ama daha uzunlarını gördüm ben basket oynamaya d vitamini almaya barfix çekmeye devam et ve omurların kapanmasına izinverme (fazla ağırlık altına girerek)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı