Boynum İle İlgili

Arkadaşlar yaşım 15 boyum da 176-177 gibi. Bodye başlayalı 2-3 hafta oldu. Benim boynum çok uzun gibi geliyor bana hani kısalması için bir şey yapılamaz mı ? Bir de ince gibi sanki kalınlaştırılması için bir egzersiz falan var mıdır ?

En nefret ettiğim şeylerden biri. Boynumda bir de adem elması dedikleri çıkıntıdan var :D Sırtımdaki sivilcelerle boynum beni bitirdi :( kafa_

Boyumun uzamasını istiyorum. 185 cm olmak istiyorum bodye gidersen boyun kısa kalır falan dediler ama buna inanmıyorum. Yalnız ben boydan değil boyundan bahsettim.

Boynunu ancak kilo aldıkça kalınlaştırabilirsin. Onun ışında boynunun iki yanında hörgüçler (trapez) var. Dumbbel Shrugs çalışabilirsin.

benimde boyum o çivarlarda ama ben gayet memnunum ve uzaması içinde elimden geleni yapıyorum neden şikayetçisin anlamadım ha boy uzayınca vücut çirkinleşiyor gibi bi düşüncen varsa o boydan değildir zayıflıktandır yoksa boyun öyle aşırı uzun değil normal .

adamın boy takıntısı yok boyun takıntısı var.

benimde boynum uzun

benimde boyum o çivarlarda ama ben gayet memnunum ve uzaması içinde elimden geleni yapıyorum neden şikayetçisin anlamadım ha boy uzayınca vücut çirkinleşiyor gibi bi düşüncen varsa o boydan değildir zayıflıktandır yoksa boyun öyle aşırı uzun değil normal .

kardeşim boyum demio boynum diyor :D :D

kısalması için bir şey yapamazsın :) en iyisi kafaya takmamak. bu işin sonu yok çünkü. herkesin vücudunda beğenmediği bir şeyler vardır.

Back
Yukarı