Boy ve kilo sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Paul_

Üye
Merhaba 1.83 boyundayim 75 kiloyum

Amacım 78 kiloya çıkmak

Sizce 78 kiloda ideal bir vucut yapılır mı ? 63 kiloydum gogus hic çıkmıyordu 66 oldum birazcık belli oldu 73 oldum belli olmaya basladi simdi 75 kiloyum.

78 kiloda belli olur mu yeterince ? Calisiyorum bir yandan hergun...

Bide baktım meter mevsimler 1.78 boy 94 kilo... Yani bende boyumdan 9-10 kilo fazla alırsam mı ideal vucut gelistirme kiloma ulaşırım ? Yani 1.83 boy kilo 93 falan olursa mı

Kardeşim kiminin boyu seninle aynı kilosu 70 olup göğsü senden daha iyi olabilir , her gün göğüs çalışırsan hayatta gelişmez . Bu arada meter mevsimler'e bakma adam steroid kullanıyo yağ oranı en fazla %7-8'dir . Senin doğal olarak 183 boya 93 kilo olup yağ oranın 8 olması imkansız gibi bişey .

Kardeşim kiminin boyu seninle aynı kilosu 70 olup göğsü senden daha iyi olabilir , her gün göğüs çalışırsan hayatta gelişmez . Bu arada meter mevsimler'e bakma adam steroid kullanıyo yağ oranı en fazla %7-8'dir . Senin doğal olarak 183 boya 93 kilo olup yağ oranın 8 olması imkansız gibi bişey .[/QUOT

Hocam hergun çalışmıyorum 2 gunde 1 gogus ve arka kol. 2 gunde bir kol omuz vs

Yani 1.83 boy 78 kilo ile guzel vucut yapılır mi ? Ne dersiniz. Daha fazla kilo alırsam yaglanmama mı olur. 1.83 boy 78 kilo ideal oldugu icin hedefledim

Back
Yukarı