5 öğün yemek yemeye çalışıyorum takviye olarak da gainer kullanıyorum tam yağlı sütle karıştırıp.3 ana öğünümde proteini bolca almaya özen gösteriyorum. Gainer kullandığım için karbonhidratı az bir miktarda tüketiyorum. 3 aydır antreman programım aynı ve fazla ağırlık arttıramadım. Hele şu yaz sıcağında cidden arttıramıyrom yatık benchte 40 la başladım şuan 55 basıyorum ve 1 aydır hep 55. Acaba vücudum alıştı diye mi böyle oluyor ?Antrenman ve beslenme programinizi bilmediğim icin kesin bir şey diyemiyorum. Ama kusacak kadar yemek doğru değil. 3 ay da pek uzun bir sure değil. Vücut anca alışmıştır eğer düzenli idman yapıyorsanız. Antrenman ve beslenme söylerseniz daha iyi yardımcı olurum
Zaten direkt ağırlık artırmak kolay bir şey değil. Bence gainer çok gereksiz. Onun yerini pek çok şey tutabilir. Karbonhidrati da yağı da proteini de minerali de vitamini de ihtiyacınız kadar alın. Gaineri bir kenara burakin derim. Öte yandan vücut yazın su kaybettiğinden ve sıcaklardan dolayı iştahsızlık olduğundan pek hacim kazanamazsiniz5 öğün yemek yemeye çalışıyorum takviye olarak da gainer kullanıyorum tam yağlı sütle karıştırıp.3 ana öğünümde proteini bolca almaya özen gösteriyorum. Gainer kullandığım için karbonhidratı az bir miktarda tüketiyorum. 3 aydır antreman programım aynı ve fazla ağırlık arttıramadım. Hele şu yaz sıcağında cidden arttıramıyrom yatık benchte 40 la başladım şuan 55 basıyorum ve 1 aydır hep 55. Acaba vücudum alıştı diye mi böyle oluyor ?