Boy uzatmak ve biraz kilo vermek için yardım

17 yaşındayım, boyum yaklaşık 1.72 . Cılız, kısa biriydim. Yazdan beri çok içecek içtim (ice tea, kola vs.).
Bu süre içerisinde sürekli bilgisayarda oturmaktan, ders çalışmaktan vs. aşırı kilo aldım ve işin garip tarafı sadece kalçam ve göbeğim şişti.
2 ay önce spora başladım biraz düzelmeye başladı vücudum fakat yardım almam gerekiyor.
Anlayacağınız boyum kısa, kalçam ve göbeğim şişik :D
Boyumu uzatmak, kalçayı ve göbeği eritmek için ne tür hareketler yapmalıyım, nasıl beslenmeliyim?
Program halinde yazarsanız sevinirim.

*1.72 . Cılız, kısa biriydim* - *64 kiloyum*
-> Nasıl bir toplum içindesin sen. çevrende 2M insanlarmı var. 1,72 Boy standart denile bilir kısa değil.
-> 64 Kiloysan kilo vermeni gerektiren ciddi bir durum yok ortada.
*kalçam ve göbeğim şişik*
-> 1,72 boyda 64 kilodasın önünde göbek arkada çıkmış bir kalca psikolojik bir durum olsa gerek.
*2 ay önce spora başladım ... yardım almam gerekiyor.*
-> Eğitmenin verdiği idman ve beslenme programına uyum sağla.. İnternet'ten araştırıp eğitmenin verdiği programın dışında hareket etme. Seni bire bir canlı olarak görüp idman esnasında gözlemleyen insanın verdiği programı beğenmemezlik yapma.

*1.72 . Cılız, kısa biriydim* - *64 kiloyum*
-> Nasıl bir toplum içindesin sen. çevrende 2M insanlarmı var. 1,72 Boy standart denile bilir kısa değil.
-> 64 Kiloysan kilo vermeni gerektiren ciddi bir durum yok ortada.
*kalçam ve göbeğim şişik*
-> 1,72 boyda 64 kilodasın önünde göbek arkada çıkmış bir kalca psikolojik bir durum olsa gerek.
*2 ay önce spora başladım ... yardım almam gerekiyor.*
-> Eğitmenin verdiği idman ve beslenme programına uyum sağla.. İnternet'ten araştırıp eğitmenin verdiği programın dışında hareket etme. Seni bire bir canlı olarak görüp idman esnasında gözlemleyen insanın verdiği programı beğenmemezlik yapma.

Bir çok eğitmen geldi gitti vs. Şimdi salonun sahibi ben hocayım falan demeye başladı. Ona güvenmiyorum açıkçası.[DOUBLEPOST=1456339842][/DOUBLEPOST]
Boy uzatma diye birsey yok, ne kadar uzayacagin varsa o kadar uzarsin.

Program ise yeni baslayanlar sabit basliklarinda mevcut.
boyunun uzaması genetiğinle alakalı birşey.
Bu boy uzatma fikri nedir anlamadım gitti. Boy uzatılacak gibi bir iş olsaydı herkes kavak gibi olurdu zaten.

2-3 santimetre bile etkilemez mi yapılacak olan egzersiz?

Back
Yukarı