boy uzatma ile ilgili genel bilgiler?

arkadaşalar forumda bu konu ile ilgili başlıklar var ama ben herşeyi ötam öğrenmek istiyorum.yaşım 16 boyum 1,82.boyumun uzaması için gerekli olan egzersiz,ilaç v.s.. ne varsa bana genel olraka söylermisiniz.hem bu konu hakındada herkes tamamen bilgilenmiş olur?

boy uzatma

basketbol ile uzamak zordur ama bir büyüme çağındaki sprculara boy uzatmak için barfiks hareketini ve bir yerlere asılmayı öneriyoruz tabi abartmamak şartıyla yoksa flexorun dediği gibi ilaç kullımı ters etki yapabilir enine büyüme olabilr ve eklem başlarını kapatarak normal uzamayıda kapatabilir en iyisi kemik testi yaptırarak uzamanı genetiksel olduğunu kabullenmek gerekir

slm herkeze yeni konu acıcaktım buraya yazayım dedim bu konudaki en son sordugum soruyu cevaplarsanız sevinirim https://www.bodyforumtr.com/vbforum/egsersiz-istasyonu-t18836.html?t=18836 boym 184 kilomda 65 bu arada 18 yasındayım

kenan imirzalıoğlu zamanında boyunun yeteri kadar uzun olduğuna kannat getirip daha çok uzamaktan korkmuş ve uzamayı durdurur diye bodye başlamış ama sonuç hiçte beklediği gibi olmamış sonuç zaten meydanda :)

Back
Yukarı