Boy uzamasinin durması !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eraaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fitness boy uzamasini durdururmu ?

• Durdurur

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    3

Eraaay

Üye
Arkadaslar oncelikle merhaba, 4 aydir fitness yapiyorum ve 16 yasimdayim. Bir cok sayfada da bu konuyu arastirdim fakat kafam karisiyor kimi sayfalar fitness boy uzamasini durdurur diyor, kimisi ise tam tersine uzamana yardimci olur diyor. Nedeniyle birlikte cevaplarinizi bekliyorum.

Fitness boy uzamasını engellemez fakat daha geç uzatır diye biliyorum + 300-500 kg çalışıyorsan engel olmaz +sırt hareketlerini yaparak sırt kaslarını guclendirisen postür düzelir daha uzun durabilirsin+ boy uzaması tamamen genetik dir.
Arkadaslar oncelikle merhaba, 4 aydir fitness yapiyorum ve 16 yasimdayim. Bir cok sayfada da bu konuyu arastirdim fakat kafam karisiyor kimi sayfalar fitness boy uzamasini durdurur diyor, kimisi ise tam tersine uzamana yardimci olur diyor. Nedeniyle birlikte cevaplarinizi bekliyorum.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası bu denilen haberlere inanmıyorum, eğer eklemlerine gereğinden fazla yük bindirmezsen büyümeni durdurmazsın. Gidipte özellikle squat gibi tepeden omurilikten itibaren 250-300kg ile halter kaldırmazsan bir şey olmaz, fakat üstteki arkadaşımızın da dediği gibi bu iş genetiktir.

Back
Yukarı