Boy uzamam durdu mu. ?

Daha yaşım 16 5 aydır vucut geliştiriyordum şimdi jimnastik yapıyorum
bench press de 85 e çıktım
omuzda 65
barbell curlde 40
felan squatı en fazla 50 de yaptım bilerek fakat benim boy uzamam durmuş mudur yada bunu öğrenebiliceğim bir yer var mıdır çok merak ediyorum :confused:
Boyum 173-174 arası doktorlar doğduğumda 180den üzeri olucağımı söylemişler kısa kalmak istemiyorum lütfen yardım edin ?:confused:

Fakat girdiğim ağırlıklar 80-90 larda geziyordu buda etkilemez mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------

GencGrafiker orada mısın soruma cevap verebilir misin ?

bench pres hiç etkilemez sıkıntı yaparsa squat olabilir ( üstten baskı olduğundandan) ama forumda bir konuda o tür hareketlerinde boy uzamasına etki değil aksine boy uzamasına etki eder gibi cümle okumuştum.

Bana sorarsan sadece squat'ı şu aşamada programdan çıkartırım.

ağır antreman yapmıyorsan ki yapmıyorsun boy uzamasını engellemez bence ayrıca benim bildiğim ve doktorların söylediği normal bir insanda 21 yaşına kadar uzar boy

bench pres hiç etkilemez sıkıntı yaparsa squat olabilir ( üstten baskı olduğundandan) ama forumda bir konuda o tür hareketlerinde boy uzamasına etki değil aksine boy uzamasına etki eder gibi cümle okumuştum.

Bana sorarsan sadece squat'ı şu aşamada programdan çıkartırım.

Yani boy uzamamın durmadığını söylüyorsun öyle mi ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:10 ----------

Eğer dediğin gibiyse eğeer gerçekten çok iyi moral oldu bana bu yaa kısa kalıcam diye çok korkuyordum :)

Doktora başvurmamı söylemişsiniz bu kemik gelişimine felan hangi doktor bakar ?

Back
Yukarı