Boy sorunum ve ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar boyum 1.85 ama kendimi çok uzun hissediyorum böyle olması hoşuma gitmiyor vucüdüm düz olunca normaldende uzun görünüyorum ne yapabilirim kısa görünmesi ne çalışabilirim için lütfen ciddi yorumlar atın

Arkadaş ne güzel boyun var ne uğraşıyorsun kafaya taktığın şeye bak :D biz burada 165 boyla geziyoruz mario gibi :)

boyum 1.81. 1.85 bence erkek için en ideal boy. eğer çok zayıfsan, duruş bozukluğun varsa, ya da bacak boyun genel boyuna göre orantısızsa kötü görünebilir. Bence sorunun bunlardan biri, hangisi olduğunu belirlersen çözmen de mümkün olur

Erkekte olabilecek bariz en iyi boy

Hem vücut un güzel olur hem erkekler arasında şeklin olur hem uzun kızlarlada kisa kızlarla da çıkabilirsin

Vücudunu güzellestirmeyw bak fitness yap seveceksin vücudunu

OHA BE DALGA MI GEÇİYORSUN ADAM 185 BOYUM VAR ŞİKAYETÇİYİM DEDİ YAW BİZ OKADAR YAPMAK İÇİN NELER VERİYORUZ ADAMIN DEDİGİNE BAK SİNİRLENDİRDİ BENİ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

OHA BE DALGA MI GEÇİYORSUN ADAM 185 BOYUM VAR ŞİKAYETÇİYİM DEDİ YAW BİZ OKADAR YAPMAK İÇİN NELER VERİYORUZ ADAMIN DEDİGİNE BAK SİNİRLENDİRDİ BENİ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Dalga gecmemistim. Senin mantigina gore kotunun kotusu de var demek istedim. Kaldi ki insanlar boyunun uzamasi icin kendilerini paraliyor bence sukretmelisin haline. Kisa gorunmek icin yapabilecegin bir sey yok ama kas kutleni artirarak daha heybetli gorunebilirsin mesela..

Back
Yukarı