Boy Problemi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler yaşım 18 169 boyundayım...14-15 yaşında da aynıydım ama o zamanlar gece çalışmaya başladım ve kamyonla un gelırdı bende un çuvalı taşırdım acaba boy uzamam durdumu body başladım şuan ama ense press gıbı hareketlerı hafıf yapıyorum ve barfiks demırınde 2 dk sılı kalıyorum 30 sn den sizin tavsıyelerınız varmı bu konuda.......Bu arada bu zamaana kadar dert etmyordum ama dersaneye yazıldım ve 1.80 bıle kız var.:S

türkiye vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre yani sıkıntı yok ortalamanın üstündesin ,

önemli olan boyu değil işlevi kızlar bi yere kadar boya bakıyor sonra boy takıntıları farklı yerle yöneliveriyor .

sen basketbol ve barfiks i kombine et ve kalsiyum ağırlıklı beslen gerisi allaha kalmış :)

ama zaten boyun iyi benim boyum 1.79 ama çoğu zaman 180 190 kızlar görüyorum ve ıyyyyyy diyorum ne ya o 190 kızmı olur .

utanması gereken sen değilsin onlar :)

türkiye ortalaması 2010da 173.9 mü ne diye hatırlıyorum yanlışın var

boyum lise 1 den itibaren 176 uzamam durdu sanırsam.
@efekan
Boy olmadan pek işlev olcagını sanmıyorum .

ben de 18 yaşındayım 175 boyum. son 3 yıldır uzamıyorum sanırım. ilk okulda sınıfın en uzunlarındandım, lise sonda en kısalarındandım :D

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı