LegitBoss
Üye
Ben 18 yaşındayım ve boyum 1.63 bu bana büyük problem oldu günlük hayatımda kafamdan atamıyorum çünkü çoğu arkadaşım 1.70 -1.80 onların yanında küçük kalıyorum daha önce özellikle bu nedenden dolayı bir doktora gitmedim . Spora başlayalı 2 ay oldu 162 iken 163 olmuştum ilk haftalar sürekli asılma hareketleri vs yapıyordum geçenlerde 1.66 çıkmıştım çok şükür dedim yaklaşıyorum hedefim 1.70 ti bazılarının beğenmediği bir boy benim hedefimdi bugün tekrar boyumu ölçtüğümde 1.63 çıktı o hayal kırıklığını anlatamam zaten sporda da olduğum yerde duruyordum 63 kiloyum ama bu kilo her yere yayılmamış sadece üst beden ve göbekte birikmiş ama kolum büyüdü tek başarım bu . Çevremdekiler ikiye ayrılmış durumda bazıları daha fazla uzamassın en fazla 1-2cm diyo bazılarıda 21 e kadar uzayabilirsin ve rahatca 1.70 olursun diyolar herşeyin başı inanmak ben inanarak başladım ve inancım köreldi 3 yıl önce lösemi tedavisi gördüm kemoterapi aldım sizce bu benim gelişmemi etkilemiş olabilir mi ? Büyük bir boşluktayım kendimi hayattan soyutladım belkide herşey mükemmeliyetçi yaklaşımlarım yüzündendir çok kolay pes edecek insan değilim ama artık pes ettim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi