boy kısalığı

bu sene üniversiteye gidecektim bilerek ders çalışmaıdm boyumun kısalığı yüzünden 18 yaşındayım 2 sene önce doktora gittiğimzid ekemik yaşım 15 çıkmıştı boyum 165 intihar edecema rtık dayanamıyorum napacam ben nasıl uzatırım :(

Kardeşim selamlar. Yaptığın hareket çok saçma bunu bilmeni isterim.
Boyun uzun olsun kısa olsun ne farkeder ?
Hayatta kendini geliştirmek için onlarca alan var. Birisi de spor mesela bu forumda takılanların yaptığı üzere. Günümüz çağlarında artık dış görünüş için sadece bakımlı ve bir tarz sahibi olmak yetiyor. İlgi çekmek ve tercih edilmek için kültürlü ve bilgili bir birey olmak yeterli. Sen diyorsun ki şimdi bilerek sınava çalışmadım. Hiç kusura bakma aferin iyi halt yedin. Çalış daima çalış ve bir şeylerin sahibi ol bu hayatta. Ne olmuş boyun 165 cm ise ? Hayır insanlar oha boyu ne kadar kısa mı diyecek ? Yada insan içine çıkmayacak mısın 10 cm uzayana dek ? O zaman birkaç sene eve kapan sen. Bir halt olma adam olma mesela ? Kardeşim insanların düşüncelerini ve bedensel elinde olmayan problemlerini neden umursuyorsun ? Elinden bir şey gelmeyecek ne yazık ki. Elinden gelen tek şey kendine bir şeyler katmak bu yüzden ne olursa olsun çalış ve bir şeyler yap. Antrenman yap,kitap oku ne bileyim yeteneklerini öğrenmeye çalış bir şeyler yap kendine kat. Zaten belli bir olgunluğa erişince umursamayacaksın boyu falan. Ayrıca insanlar 170-180 cm’e de kısa diyor yeri geldiğinde. O yüzden durumu kabullen ve hayatını yaşamaya bak.
Elinden gelmeyenler yerine elinden gelenler için çabala. En büyük derdin bu olsun emin ol insanların ne problemleri var...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boyun kısa olabilir, bunu hayatındaki diğer şeylerin bahanesi yapma. Değiştiremeyeceğin şeyleri de kendi önüne engel yapma... Paralel evrende senle aynı yaşta üstelik senden 1 cm kısa boylu biri o girmediğin üniversiteye girip, evleneceği kızla tanıştı bile belki de...

Artık boy uzatma ameliyatları var. Eskisi kadar acı verici değil. Yılda 10-15 cm uzayabiliyorsun. Yetişkinler için tabi..
21-22 yaşından sonra yurt dışına çıkabiliyorsan, ameliyatıını yaparsın. Türkiyede de var ama henüz o teknoloji yok. Yani biraz daha acılı bir süreç.

Maddi gücü olan herkes artık boyunu uzatabilir.Sen derslerine çalış, iyi bir işe gir.Gerisi hallolur.

Back
Yukarı