Boy için GH'ye başlamak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[FONT=&quot]Arkadaşlar bu sorunun cevabı budur [/FONT][FONT=&quot]Endokrinoloji ye gideceksiniz hormon değerlerinizi ölçüp ona göre ihtiyaç varsa tabi tedavinizi yapacaklar :)[/FONT]
[FONT=&quot]
Endokrinoloji, hormon bilimi demektir. Hormonlar, vücuttaki belirli salgı bezlerinden salgılanan ve yaşamımızı sürdürebilmemiz için gerekli olan maddelerdir. Çocuk Endokrin, 0-18 yaş arasındaki hormonlara bağlı olayları inceleyen ve bunların hastalıklarını saptayıp tedavi eden bilim dalıdır.
[/FONT]
 
1.si messi büyüme hormonu tedavisine başladığında 11 yaşındaydı. sen ise 17 yaşındasın!

2.si messi "doktorlar tarafından büyüme hormonu eksikliği" teşhisi konulduğu için büyüme hormonu tedavisi gördü. senin ise boyun neredeyse 1.80!

3.sü barcelone kulübü messi'nin tedavi masraflarını karşıladı çünkü onun bir gün çok büyük futbolcu olacağını biliyorlardı. sen ise bu yaşa gelip hala bir yere gelemediysen bu yaştan sonra bir şey bekleme. ayrıca türkiye'de bu masrafı hiçbir kulüp karşılamaz.

umarım anlatabilmişimdir...
 
karakaş anlamakta zorlanıyorsun sanırım konu kapandı sen aynı şeyleri yazmakta ısrarcısın.
sen kalk vakit ayır yardımcı ol bilgilendir ondan sonra da böyle cevap al.
 
Kusura bakmayin, ama ezberemi konusuluyor burada yoksa banami öyle geliyor. sanki her agizdan bir laf cikiyor.
Öncelikle bu konuyu acan arkadas 17 yasinda ve 179 boyunda, hele bir dur, daha büyüme cagindasin, bekle bak gör, en az bir iki cm daha uzarsin.

Isterseniz bu konu burada kapansi, Mesi icin ayri konu acilsin

Forumda arastirirsaniz, gh hakkinda güzel ve detayli bilgiler yazilmistir-- ayrica GH 17 yasindada alinir, fakat bazi kriterler yerinde olmak suretiyle... hepsini ayrintili bir sekilde forumda ben ve diger arkadaslar yazmistik...

saygilar.
 
önceki cevabı daha terbiyesizceydi modlara şikayet ettim silindi onun yerine bunu yazmış. enayilik bizde ömrümüzden zaman feda ediyoruz böyleleri için.

Ergenliğine verin , ayrıca gh ı artık salona yeni başlayanlara bile öneriyorlar o hallere geldi sektör 5 10 sene sonra köşedeki bakkalda sakızların yanında satılabılır veya ek yan ürün olarak gh aromalı gofretler felan .
 
Son düzenleme:
Konu tamamen off-topic'e döndüğü için kilitliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı