Boy için GH'ye başlamak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba..

Yaş 17 boyum 178, 6 aydır bb yapıyorum boyumu çok dert ettim basketbolda oynadığımdan ghye başlamak istiyorum. Üyesi olmadığım salon satıyor. Fakat bunu kendi başıma yapmak istemiyorum.

Hormonel testler v.s yaparak başlamak istiyorum kısaca önlem alarak. Jine olmaması için nolvadex gibi ilaçlar kullanmak işte.

Küçükken, ergenlik çağında kullanan varsa lütfen tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Son olarak: Bu iş için hangi doktora gitmem gerekir?

Zamanında babam, bunu ortopedi uzmanı bir doktor arkadaşına sormuştu bizim için. 10-12 yaşlarında başlanılması, 18-20 yaşına kadar devam ettirilmesi gerektiği, ayrıca her ay düzenli kontrole girilmesi gerektiği iç organlarda zararlı büyümeleri vb. için demişti. Ayrıca bunun sağlayacağı fayda ise 5-20cm arasında olabilir demişti. Ayrıca yıllık maliyeti o zamanın parasıyla milyarlar tutuyordu. Yani hiç bilmediğin bir işe kalkışma. Hg deyip jinekomasti riski diyorsun ki alakası bile yok. Kullandığın sonuçta testo türevleri değil. Ayrıca gh ın ne koşullarda getirildiği, ne olduğu, maliyeti bunları bir düşün. Büyük ihtimalle sizin salonda Universal Gh max satılıyordur. O supplement hgh ile alakası bile yok

evet büyük ihtimalle o olabilir , teşekkür ederim aydınlatma için. hghnin bu kadar maliyetli olduğunu bilmiyordum. küçükken messi o tedavii görmeseydi şuanki boyundan 15 cm kısa olabilirmiş. :)

Bu tedaviyi sigorta falan karşılarmı acaba?

Benim babamın boyu 170 annem 165 civarı. Yani ne kadar uzayabilirim bilmiyorum ama sınırları zorlamak istiyorum.

sigortanın böyle bir şeyi karşılayacağını düşünmüyorum.çünkü sizinki hastalık boyutunda değil.

gh kullanımı ciddi risktir.draftın da dediği gibi iç organların da büyüyor.hatta son 10 15 yıldır mr. olympiaların kaslı bir göbeğe sahip olması gh den kaynaklanıyor.

ama istiyorsanız endokrin uzmanına görünün o size daha tıbbi terimlerle süslü bir açıklamada buluncaktır.

1.75lik biri çıkıp smaç şampiyonu olabiliyorsa 1.60 lık Boykins NBA da oynayabiliyorsa önemli olan boyun değil o boyla ne yapabildiğindir.

Kaldıki senin boyun 1.78...4 yıl daha boyun uzamaya devam edecek.biraz sabırlı ol.

Pozitronun yazdıklarını sende biliyorsundur zaten, aklına bunları getir, seni motive edecektir. Ben özgüvenle ilgili bir problem yaşadığını düşünüyorum. İyi basket oynamak için, 1,78 den uzun olmak gerekmiyor.

Zaten basketbolu uzunlar oynar..uzayipta basket oynamaliyim diye birşey yok..yetenegin varsa 1.78 olman birseyi degistirmez

GH boy uzamasini saglamaz cüce degilsen yasin olmus 17.. 178 ile de basketbol oynarsin

maliyeti 200.000 tl'yi bulabilecek bir masrafı herhangi bir kulübün karşılayabilmesi için sende michael jordan ışığı görmeleri lazım. :) çünkü böyle bir tedavi günlük 8 IU+ ve 24-48 ay sürer. fiyatlar belli, 16 IU yaklaşık 200 tl. doktor masraflarını ve diğer ek tedavi masrafları da var. bir de sen zaten 17 yaşındasın maksimum 2 senen daha var. yani başlanacaksa şimdi başlanması lazım. kısacası unut bu işi.

Son düzenleme:
benim fikrim o boyla güzel antrenman yapar vücut unu doldurur güçlenirsen yeteneğinde varsa senden 10-15 cm adamları geçmen çok kolay olur kendi imkanlarını avantaj olarak kullanmaya çalış.

boy için steroid mi kullanılır ya...:) pire için yogan yakmaktanda beter yani boşu boşuna sağlığına yazık edersin sonuçta onu kullanınca ne kadar uzuycaksın boşver

arkadaşlar lionel messiden tut dwight howardnıa kadar hgh uygulayan bir çok sporcu var.

ama bunların klüp doktorları farklı. kendi uzmanları var tabi.

neyse artık

Aynı şeyi bende araştırdım akşama daha detaylı bilgi veririm ilk olarak normal hormon testi yaptırıcaksın vücudun normal salgılıyorsa değerler normal ise yapıcak pek birşey yok fazlası zarar herşeyde olduğu gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı