Boy Hesabından haberiniz varmıydı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berk06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
184
168
benim 189 civarı olmam gerekiyor niye 160 boyundayım o zaman kafa_ :mad:

erkeklerden bahsedilmiş zaten ama gerçekten biraz kısa kalmış gibisiniz bu yaştan sonra naparsanız yapın o boy uzamaz herhalde sizde kendinizi başka alanlarda geliştirirsiniz.ayrıca türkiye ortalamasında kısa sayılmazsınız 1.70 erkek orta boyluyum diyorsa hiç kafanıza takmayın :)

erkeklerden bahsedilmiş zaten ama gerçekten biraz kısa kalmış gibisiniz bu yaştan sonra naparsanız yapın o boy uzamaz herhalde sizde kendinizi başka alanlarda geliştirirsiniz.ayrıca türkiye ortalamasında kısa sayılmazsınız 1.70 erkek orta boyluyum diyorsa hiç kafanıza takmayın :)

ha erkekler içinmiş bana da garip gelmişti zaten. ama evet aileme göre çok kısa kaldım nedense=/ 15 yaşından beri sadece 2 cm uzadı daha da uzamaz bence de:D

bu olay bence sadece anne babada bitmiyor anne ve babanın ailesinden gelen genlerden de kaynaklanıyor bence çünkü çok tanıdığım kişi var anne ve babası kısa boylu ancak oğulları almış başını gitmiş böyle durumlarda dayıya teyzeye halaya amcaya bakmak lazım eeee tabi düzgün ve sağlam beslenmeminde boy uzamasında genetik kadar etkisi var tabiki

Annem 155 babam 170 175.5 çıkıyo ben 178 Yani doğru keşke annem babam biraz daha uzun olsaydı :D Yaşda 18 oldu keşke 2-3 cm daha uzayabilsem:D

188 çıkıyor şu anda 185 felanım 190 olurum galiba

Back
Yukarı