simitci88
Üye
öncelikle herkesten rica ediyorum lütfen yine mi boy vb demeyin durum biraz farklı. forumdaki boy konularının hepsine baktım diğer internet sitelerine falanda baktım. ama yinede yazayım dedim lütfen kitlenmesin. öncelikle 96 doğumluyum eylülde doğdum 14.5 yaşında oluyorum galiba boyum tam 170 ama bizim okul nba dan seçmeler gibi kime baksam en az 175 yaşıtlarım. ben küçüklüğümden beri hep süt yumurta yer içerim ama hiç kuruyemiş vb yemezdim acaba bundanmı kaynaklanıyor. kuruyemiş yemediğim için dişleriminde bir kısmı küçük kaldı bir kısmı büyük.internette şöyle bişey gördüm max boy = anne boyu artı baba boyu artı 13cm bölü 2 diyor böyle yapınca benim max boy 169 çıkıyor moralim alt üst oldu gidip mutfaktaki kuruyemiş poşetini ağzıma boşaltasım geldi tek sorun bu mu sizce yada şu dakkadan itibaren yemeye başlasam dişlerim ve kemiklerim daha iyi gelişirmi. birde geçen seneki fotoğraflarma baktım bu seneye oranla nerdeyse hiç büyümemişim acaba seneye birden mi boy atcam yada nasıl olcak sizde bişeyler söyleseniz? bu arada yakın zamanda boğazımda ve kulağımda iltihap olduğu için doktora gittik ve demir eksikliği olduğunu söyledi küçüklüğümdede demir eksikliği vardı doktor bu gelişimini yavaşlatır vb dedi şimdi büyük ihtimal kırmzı et balık vb ye diceksiniz tmmda hergün hergünde diyememki bana kırmzı et balık yapın diye aileme. başka önerileriniz varsa söylermisiniz. bide daha once açtığım bi konuda dumbella çalışmaya başlıcam demiştim ama başlamadan vazgeçtim yani herhangi bir ağırlık altına girmedim bi ara şınav mekik barfix çektim biraz gelişim oldu ama bende şöyle birden uzamak istiyorum. saygılar herkese