Boy İçin İğne Yaptırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu boy uzatma için iğne yapıyorlarmış.Büyüme hormonu iğnesi sanırım.

Yaşım 17.

bu iğnenin fiyatı ne kadardır?
Sadece 1 iğne mi yapıyorlar?
Ergenliğin bitmesi mi gerekiyo iğeyi yaptırmak için?
Sorularım bu kadar :D

Boy uzaması erkeklerde 21 yaşına kadar devam eder...

Body çalışmalarında pullower..barfiks gibi eklem açıcı çalışmalarla boyun uzamasını hızlandırmak mümkündür...

17 yaşındasın vücudun doğal gelişimine müdahale etmemen daha iyi bence..ve iğne konusuna gelince..bunu bir doktora sorman daha doğru..

Sen bir bitki değil insansın..kendi kendine iğne yapman mümkün değil..bir doktora kati olarak danışman lazım...gerekli tahlil ve ölçümleri yapar gerekirse doktor sana tavsiyede bulunuzr...boy uzatan bir iğne olduğunuda ilk senden öğreniyorum ayrıca...

Doğal olarak elde edebileceklerini kolaya kaçarak iğne ve ilaçla elde etmeye çalışman yanlış...

biz çocukken bir komşu ablamız vardı. hatırlıyorum o yaptırıyordu 1 cm falan uzamıştı daha fazla değil , birde sanki eklem yerlerine yaptırdığını hatırlar gibiyim . ama sana tavsiyem herkesinki gibi olacaktır, BARFİX sabah akşam , BASKET . bunları yapıcaksın ve sürekli yapıcaksın iğnelerde çare arama yaşın çok genç ben 20 yaşımdan sonra boy attım basket sayesinde.

tam baskete başlama çağındasın, ilk olarak basketbola yönel boyun atsın ondan sonra body i düşünürsün... (ki ben öyle yaptım)
(nacizane benim fikrim)

bu tip başlıklardan gına geldi artık 17 yaşında birinin de gh kullanmak istemesi çok saçma ve yanlış

kilit ve çöp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı