Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu makinanın VG ile hiç bir alakası olmadığı gibi insanı gereksiz tahrik eden gaza getiren bir makina. 3 arkadaş peş peşe yarışırken, rekoru ben kıracağım azmiyle bileğimi çatlattım bu makina da,
ben box yaptım arkadaslarla geçen sene öyle bi deneyelim dedik kaç vurcaz die makine 700 e kadar çıkıordu galiba adam 500 ü geçene meyve suyu veriyormus neyse ben box yapan bi arkadas daha bide mahalleden hiç box yapmamıs arkadas aralarında en sert açık ara ben vurdugum halde (elim ağırdır ) sayıda onlar beni geçiyordu o aletlerin teknik vurusla pek alakası yok bence ittirmeyle alakalı
Bu makinelerin kurulumu şahsen yapıyorum arkadaşlar yalnız şöyle bir bilgi vereyim bunların ayarları vardır kendinizi kandırmayın o yüzden biz belirlediğimiz kademeye kadar vurabilirsiniz isterse bruce lee gelsin onu gecemez o yüzden kendinizi kandırmayın ben bir makina koyarım 900ü gecene araba derim 1 allahın kulu gecemez