Malzemeler: Hamuru için; Yumurta sarısı - 2 adet Yumurta akı - 1 adet Yulaf kepeği - Yarım yemek kaşığı Tuz - 1 tutam Süt tozu - 1 yemek kaşığı Soğuk su - Çok az Tarif: Malzemelerin hepsini karıştırıyoruz, orta boy yağlanmış teflonda arkalı önlü pişiriyoruz. Spatula ile kolayca çevirebilirsiniz. Sosu için; 1 tatlı kaşığı salçayı, istenilen baharatlar ve su ile sos kıvamına getiriyoruz. (Baharat olarak kekik, sarımsak tozu, pul biber ve fesleğen kullanabilirsiniz) Hamuru borcama yağlı kağıdın üzerine alıp, sosu üzerine her tarafına gelecek şekilde yayıyoruz. Üzeri için; Lor, jambon, füme, kırmızı ve yeşil biber, domates, kaşar rendesi, çemensiz pastırma ve en üzerine de kekik serpip önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dk kadar tutuyoruz veee 10 dakika sonra pizzanız hazır. Afiyet olsun! Dukannella sagolsun