Bol Malzemeli "Shake"

Sunshire

Yeni Üye
Bunu genellikle gece yatmadan önce yapıyorum.sizin insiyatifinize kalmış içme zamanı.

350 ml süt
1 ölçek whey
1 muz(3-4 saat önceden buzluğa atın,donuncaya kadar bekletin,fakat karışımı hazırlamadan 2 saat önce çıkartın çözülsün yada 20 dk sıcak suda bekletin)
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
5 yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı limonsuyu(lapa kıvamında olmaması için)
1.5 çorba kaşığı tahin-pekmez karışımı
2 çorba kaşığı aşure(bunun yerine 1 avuç dolusu kuru üzüm,fıstık,kuru dut ve ceviz de olur)
Yarım kase dolusu yulaf ezmesi
Kibrit kutusu büyüklüğü yağsız beyaz peynir

mixere atıp hiç durmadan 3-4dk karıştırıyoruz sonra bir bardağa boşaltıp içiyoruz.

bulk dönemine gireceğim için pek önemsemedim açıkçası
bulk döneminde olmayan ve girmeycek arkadaşlar için soruyorum
peki bu karışımı sabah kalkınca yapsak?

Son düzenleme:
harbiden çorba olmuş :D
bu muzu dondurmamızdaki amaç daha fazla aroma vermesi için değil mi?

dikkat edilmesi gereken bir nokta daha:yumurta çiğ tüketilmemeli..

Bunu genellikle gece yatmadan önce yapıyorum.sizin insiyatifinize kalmış içme zamanı.

350 ml süt
1 ölçek whey
1 muz(3-4 saat önceden buzluğa atın,donuncaya kadar bekletin,fakat karışımı hazırlamadan 2 saat önce çıkartın çözülsün yada 20 dk sıcak suda bekletin)
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
5 yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı limonsuyu(lapa kıvamında olmaması için)
1.5 çorba kaşığı tahin-pekmez karışımı
2 çorba kaşığı aşure(bunun yerine 1 avuç dolusu kuru üzüm,fıstık,kuru dut ve ceviz de olur)
Yarım kase dolusu yulaf ezmesi
Kibrit kutusu büyüklüğü yağsız beyaz peynir

mixere atıp hiç durmadan 3-4dk karıştırıyoruz sonra bir bardağa boşaltıp içiyoruz.

Arkadaşım sen gerdeğe falan mı gireceksin?

Bir avuç dolusu kuru üzüm, fıstık, kuru dut, ceviz, tahin, pekmez ve fındık ezmesini yatmadan önce hangi akla hizmet yiyorsun?

yahu bunlar ne ? tamam bulk da, bulkunda bi adabı var.

ne bulsam koyım ıcıne kafasıyla yapılmıs o bellı

en kotusude ne besın degerı bılgısı var nede bır sey madem shake yapılıyor tahının ne ısı var burda a suda var shake dedıgımız urun sıvı olur bunların karısıp sıvı olma sansı hıc yok resmen lapa olcak

yumrta zaten konusmaya gerek yok agzımızda tuy bıttı anlata anlata cıg yumrta ıcılmemelıdır kesınlıkle

asure zaten sacmalıgın en son noktası

------------

ılla karısım yanı shake yapılcaksa bı buyuk vodka ıcmıs gıbı sacmalamanın anlamı yok

basıt fakat besın degerlerı duzgun dagılımlı shake ler bızım gıbı sporcular ıcın faydalı olur

bulk dıye kalorıyı maks yapmanın anlamı yok

basıt shake de sole oluyor :

1 olcek proteın tozu vanılyalı
400ml su
7-8 adet buz
1 muz yada 6-7 adet cılek

en kotusude ne besın degerı bılgısı var nede bır sey madem shake yapılıyor tahının ne ısı var burda a suda var shake dedıgımız urun sıvı olur bunların karısıp sıvı olma sansı hıc yok resmen lapa olcak

yumrta zaten konusmaya gerek yok agzımızda tuy bıttı anlata anlata cıg yumrta ıcılmemelıdır kesınlıkle

------------

ılla karısım yanı shake yapılcaksa bı buyuk vodka ıcmıs gıbı sacmalamanın anlamı yok

basıt fakat besın degerlerı duzgun dagılımlı shake ler bızım gıbı sporcular ıcın faydalı olur

400ml su
7-8 adet buz

Danny boy seninle ayni fikirdeyim bana da karisim biraz corba olmus gibi geldi

yatmadan once

400-500ml sut
1 olcek casein
1 adet muz

yeterli olacagini dusunuyorum..

------------

400ml su
7-8 adet buz

Yatmadan önce muz tavsiye etmenin sebebi ne? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Yavaş sindirilmesi açısından tokluk hissi uyandırması diye düşündüm ama?

Back
Yukarı