Bal ve pekmez glisemik indeksi yüksek gıdalar arasında olduğu için fazla tüketimlerde yağlanmaya neden olur. O yüzden bu tarz gıdaları sabahları veya spordan sonra sınırlı bir şekilde tüketiniz. Örneğin pekmez için 2 bal için 4 tatlı kaşığını geçmeyin.
[/B]
arkadaş herşeyi çok güzel söylemiş.
Şimdi öncelikle karbohidratlara sihirli yiyecekler olarak bakılmaması gerekiyor. Evet idmanda oluşturdugumuz her kas lifi için daha fazla glikojen depolanır. Buda kasların gelişimine işarettir ama gel gelelim kaslardaki çizgiler kaybolmaya başladıkça bu bir tehllike işaretidir.
Ayrıca kesinlikle kas kütlesini oluştururken Kolesterolden yüksek besinlere ihtiyacımız var.
Bu gun ülkemizde vücut geliştirme yapanlar ile ile ABD ve ALMANYA gibi iki ülkede vücut geliştirme sporunu yapanlar kıyaslarsak
Almanyada domuz eti ve kırmızı et tüketimi hat safhada
Abd keza öyle ayrıca abd gençliği supplementlere çok kolay ulaşıyor ucuz.
Nihayetinde bu iki ülkeden iki tane fitness yapan insanla diyaloğum oldu ve adamlar bodybuilding yapmadıklarını söylüyorlar. Ancak gel gelelim inanılmaz derece hacimli ve kütleli adamlar.
Bunu neye borçlu olduklarını sordugumda tam yağlı süt domuz ve kırmızı ete borçlu olduklarını söylediler.
Gunluk 1 kilodan fazla et tükketiklerini öğrendiğimde şaşkına döndüm.
Cunku bizim sporcularımız hala toz ve karbohidrat peşinde koşarken adamlar gunde 1 kilodan fazla et yiyorlar. 4-5 litre süt içiyorlar.
Ben mike tyson gibi güçlü bir adama baktıgımda o hayvani kütlede karbohidrat namına çok büyük kaynaklar olacağını sanmam.
Bu adamların gücünün nerden geldiğini kim bana söyleyebilir?
Tabiki bu tarz hayvani ve güçlü adamlar Kırmızı ete ve domuz eti ve et çeşitlerine aşırı derecede formlarını borçlu durumdalar.
kas kütlesi yaparken vücudumuza girecek yağın ve kolesterol içeren urunlerin yağları ile tüketimi çok daha önemli.