BOKSTA DİŞLİK

Nuwaze

Üye
Merhaba, arkadaşlar bir yıldır boks yapıyorum.Bugün maç sırasında dişlik taktım genelde dişlik çok takmam antreman maçları sırasında
ama bu seferki rakip daha sağlamdı.Dişliği taktıktan 2 3 dk sonra burundan çok az nefes alabildiğimi fark ettim, ve bu çok sıkıntı yarattı.
maçı durdurtup dişliği atmak zorunda kaldım acaba dişliği uzun süredir takmadığımdan falan mıydı? yoksa daha farklı bir sorun muydu?
anlayamadım bu dişlikle alakalı bilgisi olan birisi bilgi verebilirse iyi olur.

Merhaba, arkadaşlar bir yıldır boks yapıyorum.Bugün maç sırasında dişlik taktım genelde dişlik çok takmam antreman maçları sırasında
ama bu seferki rakip daha sağlamdı.Dişliği taktıktan 2 3 dk sonra burundan çok az nefes alabildiğimi fark ettim, ve bu çok sıkıntı yarattı.
maçı durdurtup dişliği atmak zorunda kaldım acaba dişliği uzun süredir takmadığımdan falan mıydı? yoksa daha farklı bir sorun muydu?
anlayamadım bu dişlikle alakalı bilgisi olan birisi bilgi verebilirse iyi olur.

Muhtemelen kondisyon eksikliği vardır ve daha prof bir dişlik edinmeye çalış.

cyclone dişlik kullanıyorum boks dışında haftada 3 gün her akşam 10 km koşuyorum kondüsyon açısından sağlamımdır.var mı tavsiye edebileceğin marka?

cyclone dişlik kullanıyorum boks dışında haftada 3 gün her akşam 10 km koşuyorum kondüsyon açısından sağlamımdır.var mı tavsiye edebileceğin marka?

Secimin iyi aslinda bende cyclone eldiven ve dislik kullaniyorum
Bende ilk baslarda sadece mide bulantisi yapiyordu,
Kardesim istedigin kadar koş kapali ortam ve kafein yoksa ciğerlerin gelişmez.

kafein derken biraz açabilirmisin?

kafeinin içinde bir madde var geçenlerde bir belgeselde izlemiştim ama genelde fitness yapanlar kullanır diğer sporcular ise profesyonel olduklarında kullanırlar çünkü düzenli sabah akşam koşuları yaptıkları için sürekli zinde kalır ve gelişime açık organları esner ve etkisi artar.
ben belgeselde duyduğumu yazdım buraya.

kafeinin içinde bir madde var geçenlerde bir belgeselde izlemiştim ama genelde fitness yapanlar kullanır diğer sporcular ise profesyonel olduklarında kullanırlar çünkü düzenli sabah akşam koşuları yaptıkları için sürekli zinde kalır ve gelişime açık organları esner ve etkisi artar.
ben belgeselde duyduğumu yazdım buraya.
Taksit taksit soruyoruz ama merakimi mazur görün . Kapali ortamin olayi ne peki ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taksit taksit soruyoruz ama merakimi mazur görün . Kapali ortamin olayi ne peki ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabi soracaksın kardeşim
kapalı ortamda oksijen az olur ve ciğerlerimize oksijen gitmediği zaman biraz yanma hissederiz bu herkes de olur ama zamanla bu yanma hissi gider ve ciğerlerin oksijen alma kapasitesi artar ve kondisyonun yükselir nefes kontrolün gelişir
misal pro boksörler maske takarak koşarlar veya gölge boksu yaparlar sebebi ise sadece ciğerleri geliştirmektir.

Back
Yukarı