Boksmu Vücut Geliştirme mi?

Arveless

Üye
Öncelikle Selamın Aleyküm ben 1 buçuk yıldır vücut geliştirme yapıyorum ve adam gibi de bi verim alamadım şimdi de boksa başlamayı düşünüyorum yaşım 16 boksun önü açık vücut geliştirmeye nazaran en azından adam gibi bi para kazanabiliyosun veya bi maça felan çıkıyosun vücut geliştirme çok fazla cebini yiyiyor vücut geliştirmeden çok soğudum hiç verim alamadım 1 uçuk yıl boyunca düzenli gittim düzenli beslenmeye çalıştım

1 buçuk sene düzenli çalıştım verim alamadım demişsin. Ben daha 3 aydır gidiyorum ilk iki ay gelişme göremeyince direk program ve beslenme düzenimi değiştirdim şuan daha iyi hissediyorum. Sen hem gelişmeyip hem program ve beslenmende değişim yapmadıysan bence düzenli yapıyorum dememelisin.

Farkli spor dallari amacin dovusmeyi ogrenmekse boks, vucut yapayim gorunusum guzel olsun diyorsan vg.
1.5 yilda ilerleme kaydedemediysende birseylerin yanlis oldugunu cok gec fark etmissin.

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim ben vücut geliştirme hakkında çok fazla araştırma yaptım ve çok fazlada bilgi edindim beslenme programı ve antrenman programımı da değiştirdim 2-3 ayda bir ama verim alamıyorum

Back
Yukarı