boksa gidiyorum birkaç sorum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba abilerim ben boksa gidiyorum ve size birkaç sorum olacak.ben tatil olunca 9 da kalkıyorum 9.30 da kahvaltımı yapıyorum.sizce kalkışı biraz daha erkene alıp mesela 8 de kalkıp dışarıya çıkıp jogging yapsam nasıl olur? mike tyson gibi yani :) hoşumada gidiyor hafif koşu hemde yağ yakarım kesin olarak çünkü aç karnına koşacağım vücut yağ depolarından yakacak iyi olurmu sizce? şimdilik bu kadar soruyorum aklıma geldikçe bu konuya yazıcam sorularımı herkese iyi geceler.

ne kadardır bu sporu yapıyorsun? ve sanırım daha 13-14 yaşındasın?

bence yapman gerekirse hocan seni yönlendirebilir forumdaki arkadaşlar yada ben seni tanımıyoruz durumunu kondisyonunu teknik gücünü bilmiyoruz bu soruyu hocana sorarsan hangi yönde eksiğin olduğunu o biliyordur o daha doğru yönlendirir seni.

sabah 5de kalk bır surahıye 15 tane cıg yumurta kır.kosmaya devam rocky hey gıdı..napacan erken kalkıp uyu daha buyume cagındasın uyudukca buyursun fılmerın etkısınde kalma

abilerim size bir sorum daha var birşey olurda boksu bırakmak zorunda kalırsam inşallah böyle bir şey olmaz ama diyelim oldu o zaman bana vücut geliştirme yapmamı önerirmisiniz? ben sporu bırakmam çünkü mutlaka devam etmeliyim spora boksu bırakırsam vg yapmayı düşünüyorum yaşım 15 oldu nerdeyse bundan sonrada boy kısaltır bilmem ne yapar demeyin boksu bırakırsam vg yapcam.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı