evet 2sinide yaptım.ama boks ve kick boks farklı biri daha fazla esneklik ister diğeri ise daha tekniktir.boksta kuvveti ayaktan ele aktarırsın.ben boksa giderken body yapmıyordum.sadece dövüş sanatlarıyla ilgelenen biriydim.ama şimdi body de var acaba boks ve body aynı gider mi bilemedim ayrıca o başlık 2 farklı dövüşü karşılaştırıyor iken ben 2 farklı sporun birlikte olup olamayacağını sordum.Bu sayfada hem boks hem kick boks yaptığından söz ediyordun. Her ikisinide yaptım, boks kick bokstan daha iyi diyordun?
https://www.bodyforumtr.com/threads/boks-mu-kickboks-mu.139892/page-2
kardeşim benim vucudumu görmeden vücudumu eleştiriyorsun nerden biliyorsun dediğin adamların fiziklerinin benden daha iyi olduğunu.yani seni 2 aydır takip ediyorum belli ki yaşın konuşmana bakarak 15 fln diye tahmin ediyorum.ben burda 2 si birlikte gider mi dedim kimin vücudu iyi demedim lütfen senin gibi yaşı küçük kişiler cevap yazmasınlar.alistar overeem-rico verhoeven 2 tane araştırma konusu olsun bunlar sana alistar pro kickboks ve pro mma yapıyor rico pro kickboks pro boks pro mma yapıyor ikisininde vücutta senden sağlam dövüş tekniğide yani yürür
vücudunu eleştirmiyorum bu konuyu soruyosan o adamlar kadar vücudun yoktur zaten natural o vücutlar imkansız yaşım 16 1 ay sonra ehliyet alıcamkardeşim benim vucudumu görmeden vücudumu eleştiriyorsun nerden biliyorsun dediğin adamların fiziklerinin benden daha iyi olduğunu.yani seni 2 aydır takip ediyorum belli ki yaşın konuşmana bakarak 15 fln diye tahmin ediyorum.ben burda 2 si birlikte gider mi dedim kimin vücudu iyi demedim lütfen senin gibi yaşı küçük kişiler cevap yazmasınlar.
yaşını doğru tahmin etmişim kardeşim biraz olgun konuş.sen kişiyi spor geçmişi,boy vs göre kıyaslamalısın bu adamlar 7 yaşından beri spor yapıyorlar.yani mma sporcularının geneli ilk başta boks kickboks fln başlar eğer yetenekli ise bu branşta gider eğer iyi değilse mma ya kayarlar.ve senin dediğin bu profösyönel kişiler öyle senin yaptığın yada benim aptığım idmanı da yapmazlar sen torbya 200 sağ kroşe vurursun o 2000 tane vurur.yani senin kıyasladığın kişi bile saçma örnek vermende saçma.ben diyorum futbol kursuna gidecem sen diyorsun messi bak nasıl oynuyor.kardeşim abi tavsiyesi biraz olgun sohbet et.bende cevap vermeye değer olduğunu anlayım.ayrıca 16 yaşında araba eğliyeti vermezler.anca a1 motor alırsın o da akülü motor vs demektir.vücudunu eleştirmiyorum bu konuyu soruyosan o adamlar kadar vücudun yoktur zaten natural o vücutlar imkansız yaşım 16 1 ay sonra ehliyet alıcam
zaten motor ehliyeti alıcam A1,M,B1 ehliyeti veriolar 16 yaş için benim alcağım Myaşını doğru tahmin etmişim kardeşim biraz olgun konuş.sen kişiyi spor geçmişi,boy vs göre kıyaslamalısın bu adamlar 7 yaşından beri spor yapıyorlar.yani mma sporcularının geneli ilk başta boks kickboks fln başlar eğer yetenekli ise bu branşta gider eğer iyi değilse mma ya kayarlar.ve senin dediğin bu profösyönel kişiler öyle senin yaptığın yada benim aptığım idmanı da yapmazlar sen torbya 200 sağ kroşe vurursun o 2000 tane vurur.yani senin kıyasladığın kişi bile saçma örnek vermende saçma.ben diyorum futbol kursuna gidecem sen diyorsun messi bak nasıl oynuyor.kardeşim abi tavsiyesi biraz olgun sohbet et.bende cevap vermeye değer olduğunu anlayım.ayrıca 16 yaşında araba eğliyeti vermezler.anca a1 motor alırsın o da akülü motor vs demektir.
Beyin yaşta değildirsenin gibi yaşı küçük kişiler cevap yazmasınlar.
kardeşim konuşması boş insanlara cevap vermek istemiyorum haklısın.kardeşim bende 3 yaş küçük ama gayet mantıklı konuşur.kimi var adam 12 yaşında ama süper realst.ama bu gorillax adlı arkadaş ne yazık ki hayal dünyasında.Beyin yaşta değildir
benim istediğim işte şuan definasyondayım mümkünse 77 kg %8 yağ oranına inicem kendim diyorum acaba haftada 3 gün full body yapıp 3 günde boks mu yapsam diye.ama bana hacim kaybedersin kimi göğsün küçülür vs dedi.Yapmasan daha iyi.
Cok hacim iyidir mantigi boksta islemez.
Boksta daha cok kuvvet hiz ve dayaniklik lazim. Body biraz guc verir okadar.
Boksta yaptigin antrenmanlar sana yetecektkr.
Illa sisecegim dersen ki bu hormon vs zararli seyler olmadan olmaz. Illa siseceksen boks yapamazsin zaten.
Hem boks yspayim hemde biraz daha fit olatmyim dersen bazi gunlere body antrenmanlari sıkıştırabilirsin.