19hikmet98
Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz boksa başlamayı düşünüyorum. Yaşım 13 temmuzda 14 olacak. Sorun beslenme. Ne kadar aradıysam bokscunun nasıl beslenmesi gerekdiğini bulamadım. Yardım ederseniz iyi olur teşekkürler
duh

Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz boksa başlamayı düşünüyorum. Yaşım 13 temmuzda 14 olacak. Sorun beslenme. Ne kadar aradıysam bokscunun nasıl beslenmesi gerekdiğini bulamadım. Yardım ederseniz iyi olur teşekkürlerduh
Ben Azerbaycandan yazıyorum da onun için karıştırıyorum biraz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:40 ----------
Bu arada bir soru daha sormak istiyorum. Duydum ki boksörlerin sokakta birine zarar vermesinin cezası varmış. Mesela biri bana durduk yerde bıçak falan çekse ben ona yumruk atsam bana ceza mı verecekler?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:40 ----------
Bu arada bir soru daha sormak istiyorum. Duydum ki boksörlerin sokakta birine zarar vermesinin cezası varmış. Mesela biri bana durduk yerde bıçak falan çekse ben ona yumruk atsam bana ceza mı verecekler?
Bence Kadiköyde Kadıköy boks kulubünü ziyaret etmelisin hem diyetisyen doktorları var ona göre antreman yaptırıyorlar ben çok memnunum hocalarda bır bır ilgileniyorlarilk önce boksu araştır boks yapan kişiye bokscu değil boksör denir