aga sokakta işe yarar değil miEğer bir boksör kulübte antrenmanarını beslenmesi iy yapmıyorsa sizde evde iyi çalışıyorsanız o boksörü yenersiniz tabiki amatör için
aga sokakta işe yarar değil miEğer bir boksör kulübte antrenmanarını beslenmesi iy yapmıyorsa sizde evde iyi çalışıyorsanız o boksörü yenersiniz tabiki amatör için
aga yürek kısmı çok farklı mesela kavga edince bir hormon salgılanıyor oda kavga ede ede vucüt alışır bunun için ringlerde dövüşmek lazımKardeşim öncelikle merhaba boks geçmiş olarak tüm sporların nerede ise en eskisidir sadece kollarin ve seriligin üstün geldiği bu spor sokakta aşırı tehlikeli olabilir kardeşim sokakta adam senin uzerine koşarak bir ahmak gibi gelirken senin en ufak bir hareketin onu hastanelik etmeye yetecektir asla ama asla sokakta dovusme sokaktaki adam gard almaktan anlamaz sadece vurmayı düşünür sen gelen yumruk karşısında 1 inci 2. 3. Hareketinin ne olacagini bildiginden kavga cok basit olacaktir spor yapmis biri o kadar zaman spor yapan biri kimseye satasmaz zaten ayrica kavgayı sen başlatma hiç bir zaman bir insana sataşma eyvallah de yoluna bak yürekli ol en önemlisi yürek[DOUBLEPOST=1461147046][/DOUBLEPOST]Heyecan yapamazsın kendinden ust sikletletlerle dovuseceksin sokaktaki vuracak bumu benim canimi yakacak deyip dovusursun o bakıma takma o mevzuları ayrıca tekrar söylüyorum sokakta kavga etme
en azından bilinçlı olursun idmanlı olursun nereye vuracağını bilirsinringlerdeki sistemle sokaktaki kurallar farklı korkuyu yenince o sıkıntılar kalkıyor tabi boks yapmak korkuyu yenmeye yetiyor mu işte öğrenmek istediğimiz taraf orası
Hormon hormon diyoruz da ring de niye hormon salgılancakki şahsen ben hiç ne olur diye düşünmem bile zaten bıçak çıkartacak değil 15 kişinin vurma ihtimalide yok maç çıkışı intikam alıcak diye birşey de yok . ring de dövüşen önceden ring e çıkıp dövüşçeğini zaten biliyor. ayrıca ring de kişi dayak yemekten çok biraz anı yakalamayı ,rakibi kontrol altına almayı düşünür . olsa olsa en fazla dünya şampiyonluğu arenalarında biraz panik yapar . ama sokakta bunlar yok haksız mıyım
hacı maça çıka çıka alışır bence bünye ilk çıkınca herhalde heyecan olur ama 10.çıkmada 1.ye göre daha az heyecan olurmaça çıktım deyip korkuyu yenemedim diyenler var o anlar eğer korku varsa nereye vurcağını bilemiyorsun o andan biran önce kurtulmak isteniyorsun böylece bilinç te idmanında bir önemi olmuyor onun dışında evet
Babacan bende onu demek istiyorum ışte güzel aciklamissinŞuanda komada deilde sadece mahkemeliksem bunu 1 sene çok sıkı antreman ve 3 senedir ara ara boks kick boks la ilgilenmeme borcluyum. Boksa başladıktan sonra 3-4 yıl geçti sanırım hiç bir şekilde sokakta kavgaya karismadim zaten kendinden emin olduğundan bulasmiyorsun ama geçende çıkan bir park kavgasında boyum 178 ve kilom 63 miyop tipliyim kavga ettiğim kişi 190 boylarindaydi di ki üstüne 4-5 kişi daha bana girismisti. Her ne kadar filmlerde ki gibi vurdugumuzu bayiltmasakta suratıma tek bir çizik almadan 10 dakika bitmek bilmeyen bir yumruklaşma nin içinden ciktim. Ve benim vurmaktan eklerim patlamisken dövüşü başlatan kişi hala üstüme yürüyordu normal şartlarda dövüş bilmesek yanında 4-5 kişi olmasa yinede orda benim ağzı burnu kirardi. Ve o gard almak bana ilk başlarda ne kadar komik gelmişti sokakta böyle dursan dalga olur diye fakat o gard sayesinde sadece omzuma ve sırtıma darbe aldım ki oda zaten yıllardır antremanları sertleşmiş kemikler morarmadi bile
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyw baboş aynenBeylerdayak yedikçe atasini öğrenir ne korkacak lan dayak yiye yiye bikacak sonunda diyecek ki yeter nereye kadar böyle saldiriya geçecektir dovusup içindeki korkuyu yenemeyen ha ? Ya bırakın bunlari beyler cocugunda hevesini kirmayin 6 ay düzenli gitsin değişimi görür ister istemez dovusecek adam onun işi o ne yapacak rakip vururken izleyecekmi pisacakmi ? Reflexler çalışacak rakibinin her yani açık ise sağlam 1 tane vurup onu şaşırtmak isteyecektir uzatmayin mevzuyu[DOUBLEPOST=1461218332][/DOUBLEPOST]Korku her erkekte olur aşırı derece cesaret aşırı derece korku insanı yenilgiye mahkum kılar 2 side olmalı insanda boşverin adamın hevesini kirmayin gitsin sinirlerini kontrol edip korku ve cesareti bir arada tutmayı öğrensin[DOUBLEPOST=1461218574][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1461218656][/DOUBLEPOST]Bakın ben gözüm karardıktan sonra sinir boyumu astiktan sonra istemediği kadar adam toplasın fark etmez topladığı adamlarla gelip beni öldurmezse ben ayağa kalkarsam ona yapacaklarimi o bile dusunemez ben haklı olduktan sonrası önemli degil zaten bu elemanda damarina basilmadikca dovusmeyecektir
SOKAKTA YARAMIYOR
Hadi ya babacan ben 1 kez dovustum dirsek vurdum adamın dudaktan buruna doğru surtturerek zaten 1 kere vurduktan sonrada kavga bitti ne yaramayacak lan tabi yarar ama sen kullanmayı bileceksin
aga oda senin bünyene bağlı bir şeyben vurmaya korkup donup kalırkende dayak yemiş gibi hissediyorum değişmiyor
kaç kez dayak yedin ? Dayak derken 1-2 tokat tekme değil sağlam şöyle ağzın yüzün kaç kez dağıldı ?ben vurmaya korkup donup kalırkende dayak yemiş gibi hissediyorum değişmiyor
O zaman kendini, komple eğit.ya ha yedim ha yemedim ne hissedilceği az çok içime siniyor .