Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkeze Selamün Aleyküm Gençler
Boks sporuyla uğraşıyorum ve refleksimin gelişmesi için hangi antremanları önerirsiniz , ne yapmamı önerirsiniz (ANTREMANLARI HER YERDE YAPABİLİRİM SORUN YOK EV OLSUN SPOR SALONU OLSUN) Önerilerinizi Alalım
Ben d şeklinde bir çift dambıl almıştım zamanında 1 kiloluk, onlar eşliğinde hergün düzenli olarak 5 dakika gölge boksu yapmıştım, epey faydası oldu hız konusunda.. Başlığı görünce mayweather-pacman maçı aklıma geldi, geçti mi acaba..
ip atlamak(konsantrasyonada giriyor reflexler için değerli), gölge boksu(süratli yapmak) yararları var. Ama en maksimize eden ani komutlu lapa antremanı.
Bir video izlemiştim biri gardını alıp duvarın karşısına geçiyor bir kişide arkadan topu duvara atıyor bu gardını alan adamda topdan kaçıyor işte üstüne yumruk geliyor gibi düşün yani.Bunu kendinde yapabilirsin.