Kardeşim seni anlıyorumda ben kickboks malzemesi satan kaliteli bir site arıyorum hepsiburada nedir kardeşim her branşın malzemesini satıyo yurt dışında her branşın en az 50 tane mağazası var burda komiklikten başka bişey değilEverlast'in bir çok modeli hepsiburada.com da mevcut
Kardeşim seni anlıyorumda ben kickboks malzemesi satan kaliteli bir site arıyorum hepsiburada nedir kardeşim her branşın malzemesini satıyo yurt dışında her branşın en az 50 tane mağazası var burda komiklikten başka bişey değil
Everlast yada adidas alıcam zaten benim sorum kendine ait bir site olmaması türkiye hariç çoğu ülkede adidasın kendi sitesinde boks eldivenleri satılıyor adidasın türkiye sitesinde ise kaleci eldiveni çıkıyorKaliteli bir boks eldiveni arıyorum diyince Everlast önerdim.Başka ne alabilirsinizki? En çok modelde hepsiburada.com'da mevcut bir çok mağazayı barındırdığı için.
İstanbul'da isen Kadıköy çarşısında Bella spor'a bakabilirsin.Everlast yada adidas alıcam zaten benim sorum kendine ait bir site olmaması türkiye hariç çoğu ülkede adidasın kendi sitesinde boks eldivenleri satılıyor adidasın türkiye sitesinde ise kaleci eldiveni çıkıyor
İzmirdeyim pro adidas glory eldiveni alıcam fakat elden alıcağım hiçbir yer yok kemeraltında ki bütün spor yerlerine baktım birisi yardımcı olabilir mi ?Profesyonel eldiven internetten alınmaz.Kullandığın bandajdan eldiven tipine göre değişir.[DOUBLEPOST=1502108963][/DOUBLEPOST]
İstanbul'da isen Kadıköy çarşısında Bella spor'a bakabilirsin.