Boksörler Bi Bakın Hani :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm beyler yas 18
12. sınıfa gidiyorum.okul dershane nedeniyle boksu bıraktım.Bırakırken cok üzüldüm
ama yapcakda bise yok.boks yapmayı seviyorum.Diyorum en azından bi kum torbası
alıyım ne dersiniz.2 ayda teknikleri kombinasyonları az cok ögrendim.Sakatlanma konusuna gelin çok temkinliyimdir ısınırım bandajımı güzel sararım dikkatliyimdir.

demem şu pek fazla hızlı degilim ama güzel oturtuyorum yumrukları kum torbasıyla hız kazanabilirmiyim sizce ?

son olarak 100tl limitim var direk satın mı alsam yada kendimmi yapsam.Kendim yaparsam nasıl yaparım. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız 10 numara 5 yıldız olur :)

spor aski dedikleri bu olsa gerek :)

evde calismanda hicbir sakinca yok, ben haftada 4 muay thai antrenmani yapmama ragmen isyerimde kum torbasi bulundururum. millet sigara molasina cikar, ben ust kata cikar torba doverim :)

piyasada 100 tl yakin fiyatlara kum torbasi bulabilirsin, kendi imalatina kiyasla hem daha zahmetsiz hem daha uzun omurlu olur. reklam yasak oldugu icin marka vb. bilgileri veremiyorum, ancak google'da "kum torbasi" diye arattiginda ilk 5 sirada satin alabilecegin siteler mevcut.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı